Розглянуто Оскарження ЧС МВС / Мак Ігнатченко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даня Волкер

Активний
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
26
Реакції
27
Бали
21
  1. Нікнейм гравця: Макс Ігнатченко
  2. Особистий нікнейм: Даня Волкер
  3. Суть скарги: Я Даня Волкер хотів би написати скаргу а точніше оскарження на лідера організації СБУ К Макса Ігнатченка. 21 вересня 24 року я зі своїм другом (рп братом) Ільєю Волкером сиділи з підполковником у дискорді та просто розмовляли і в один момент я вирішив видати жарт над нашим генералом але ні в якому разі не хотів когось цим образити. Після чого я хотів пожартувати так само над паном Оникиним але наш підполковник цього жарту не зрозумів і образився але так як в нього був відео доказ він показав його генералу. Після чого нас звільняють по причині "Втрата довіри Чс МВС (15днів)" я згідний що це могло бути образливим та вибачаюсь. Я не згоден з покаранням так як є воно за надто велике. Можна було видати догану або попередження, но не звільнення не по довірі(також це не є признакам не довіри) а ще хотів додати що генерал нас не повідомив також не обговорив і не розібрався в ситуації і одразу видав покарання. Коли ми старалися якось поговорити про цю тему з генералом він просто казав що ми знущалися над спів робітником, тому ми просимо щоби нас повернули в СБУ міста Києва. Також хотів би додати те що ні у якому разі я не хочу сказати що у нас погані підполковники або генерал просто у цій ситуацій вони поступили дуже грубо. Макс Ігнатченко дуже добрий та позитивний лідер фракцій я від нього не очікував такого що він буде так сильно завищувати покарання.
  4. Докази (скріншот/відео): Відео доказ || Трудова
  5. Дата порушення: 21.03.2024

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі