Розглянуто Оскарження ЧС лідерів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Петя Самогон

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
27 Гру 2023
Дописи
1,246
Реакції
2,396
Бали
213
  1. Нікнейм адміністратора: Микола Ткач
  2. Особистий нікнейм: Едвард Кейт
  3. Суть скарги: Вітаю! Шановна адміністрація, даною темою хотів би попросити вибачення щодо дій які були виконані мною під час перебування на посаді лідера Верховної ради України, ви довірили мені настільки відповідальну організацію з цілю того що все буде чудово, але я скориставшись вашою довірою почав масово порушувати правила серверу крадучи великі суми з казни серверу, я розумію що мої дії привезли дуже багато негативу як для вас так і для людей які голосували за мене. Пройшов уже досить довгий період за який я змінив своє ставлення щодо відповідальності на посадах, прошу вас довіритись мені і в останнє дати шанс та оскаржити покарання у вигляді чорного списку лідерів, можу запевнити вас що подальші порушення не будуть повторюватися.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження: 03.07.2025

Микола Ткач

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
2,036
Реакції
635
Бали
238
Вітаю, схиляючись на давність вашого порушення та поданих оскаржень вцілому за певний проміжок часу, ми готові надати вам шанс спробувати себе на керівних посадах. Надіємось, що цей шанс буде правильно використаним. В разі повторно порушення, ви отримаєте пермаментний ЧС без можливості оскарження.

Очікуйте розгляду від ЗГА/ГА

| На розгляді! |

Останнє редагування:

Олександр Моноліт

Бувший ГА | Західна Україна
Реєстрування
4 Гру 2023
Дописи
328
Реакції
170
Бали
48
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Переглянувши всі обіймані раніше вами посади та ваші порушення, думаю можна дати шанс ще раз проявити себе, сподіваюсь що шанс надано не просто так, і від вас більше не буде подібних порушень.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі