Відмовлено Оскарження ЧС тех | Керівнику, КТП, Спец. адміністратору

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Джокер.

let it be.
Активний гравець
Реєстрування
18 Жов 2022
Дописи
1,386
Реакції
778
Бали
253
1. Discord сервер(-и): -
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): -
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: dmytrojoker.
4. Суть звернення:

Доброго дня, шановне керівництво!
Хочу подати прохання щодо перегляду мого перебування в ЧС технічної підтримки.

Минув уже рік з моменту занесення мене до ЧС технічної підтримки + зняття з посади SM.
За цей час я повністю змінив своє ставлення до проєкту та пройшов великий шлях як гравець Ukraine GTA.
Я активно грав понад рік, займав різні лідерські осади та намагався приносити користь серверу й спільноті.
(Обіймав лідерку НПУ, СБУ(2терміни), ВРУ(1 термін) )
Також, вносив свої
пропозиції щодо покращення державних організацій, які розглянули та додадуть в найближчих оновленнях.

Я розумію, що причини для внесення мене в ЧС тоді були, і не намагаюсь уникнути відповідальності за минулі дії. Але вважаю, що за цей рік я довів свою відданість проєкту, адекватність та бажання розвивати сервер у позитивному напрямку.

Прошу Вас переглянути мою ситуацію та дати мені ще один шанс. Я хочу продовжити свою діяльність та допомогати надалі гравцям.
Дякую за приділений час.

5. Докази (скріншоти/відео): -
6. Дата видачі покарання: -

Останнє редагування:

Соломія Крушельницька

Керівник технічної підтримки
Керівник Тех.Підтримки
Реєстрування
5 Жов 2023
Дописи
306
Реакції
167
Бали
103
Вітаю.

Насамперед хочу подякувати вам за активну участь у житті UKRAINE GTA, за ваші пропозиції щодо його покращення та щире прагнення сприяти нашому розвитку.
Однак наразі я змушена повідомити, що я не готова долучити вас до команди технічної підтримки. Ваше порушення у минулому було критичним, і з огляду на його серйозність, перегляд рішення про співпрацю на цей момент не є можливим.

Раджу вам не зупинятися на досягнутому, продовжувати свій розвиток як гравця та спробувати подати оскарження згодом, коли мине більше часу.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі