- Реєстрування
- 18 Жов 2022
- Дописи
- 1,386
- Реакції
- 778
- Бали
- 253
1. Discord сервер(-и): -
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): -
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: dmytrojoker.
4. Суть звернення:
Доброго дня, шановне керівництво!
Хочу подати прохання щодо перегляду мого перебування в ЧС технічної підтримки.
Минув уже рік з моменту занесення мене до ЧС технічної підтримки + зняття з посади SM.
За цей час я повністю змінив своє ставлення до проєкту та пройшов великий шлях як гравець Ukraine GTA.
Я активно грав понад рік, займав різні лідерські осади та намагався приносити користь серверу й спільноті.
(Обіймав лідерку НПУ, СБУ(2терміни), ВРУ(1 термін) )
Також, вносив свої пропозиції щодо покращення державних організацій, які розглянули та додадуть в найближчих оновленнях.
Я розумію, що причини для внесення мене в ЧС тоді були, і не намагаюсь уникнути відповідальності за минулі дії. Але вважаю, що за цей рік я довів свою відданість проєкту, адекватність та бажання розвивати сервер у позитивному напрямку.
Прошу Вас переглянути мою ситуацію та дати мені ще один шанс. Я хочу продовжити свою діяльність та допомогати надалі гравцям.
Дякую за приділений час.
5. Докази (скріншоти/відео): -
6. Дата видачі покарання: -
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): -
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: dmytrojoker.
4. Суть звернення:
Доброго дня, шановне керівництво!
Хочу подати прохання щодо перегляду мого перебування в ЧС технічної підтримки.
Минув уже рік з моменту занесення мене до ЧС технічної підтримки + зняття з посади SM.
За цей час я повністю змінив своє ставлення до проєкту та пройшов великий шлях як гравець Ukraine GTA.
Я активно грав понад рік, займав різні лідерські осади та намагався приносити користь серверу й спільноті.
(Обіймав лідерку НПУ, СБУ(2терміни), ВРУ(1 термін) )
Також, вносив свої пропозиції щодо покращення державних організацій, які розглянули та додадуть в найближчих оновленнях.
Я розумію, що причини для внесення мене в ЧС тоді були, і не намагаюсь уникнути відповідальності за минулі дії. Але вважаю, що за цей рік я довів свою відданість проєкту, адекватність та бажання розвивати сервер у позитивному напрямку.
Прошу Вас переглянути мою ситуацію та дати мені ще один шанс. Я хочу продовжити свою діяльність та допомогати надалі гравцям.
Дякую за приділений час.
5. Докази (скріншоти/відео): -
6. Дата видачі покарання: -
Останнє редагування: