Розглянуто Оскарження ЧС 9-12 + Вибачення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіліан Краймз

Поважний гравець
Реєстрування
26 Лип 2023
Дописи
273
Реакції
177
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Ігор Вівсянка
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги: Ще раз оскаржую ЧС 9-12 після минулої подачі на 11 звання я дізався , що в мене ЧС 9-12.В скарзі я отримав відпоівдь про те , що скоротченно до 20 діб проте я на той момент не знав коли був виданний ЧС іза чого звернувся в приватні повідомлення до знайомого адміністратора в якого спросив до якого числа в мене ЧС 9-12 після чого отримав відповідь , що до 28.10 я йому сказав , що вже подав оскардження і там мені скоротили на 10 днів проте адмінстратор запропонував звернутись до ЗГА Держ , лично після чого я йому все в деталях написав і після довго часу і досі не получив відповідь чому так і не скоротили. Наразі я довгий період часу вже маю ЧС та признаю мою винну та приношу вибачення всій адміністрації за скоїні мною порушення та запевняю , що більше такого не повтореться тому прошу по можливості скоротити ЧС 9-12 рангів до 13.01.26/14.01.26 та як відкриті заявки на старший склад.Дякую за увагу
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): минуле оскарження
5. Дата порушення: -

Тимур Волков

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
1,953
Реакції
1,677
Бали
253
Вітаю.

Вас внесено до чорного списку 9 - 12 рангів до 28.01.2026 року. За вашим попереднім проханням строк було скорочено до 18.01.2026. Це мінімальний термін, до якого ми були готові його зменшити з урахуванням ваших вибачень.
На майбутнє рекомендуємо ставитися з більшою повагою до старшої та молодшої адміністрації серверу. Щоб уникнути неприємних наслідків.

Гарного вечора.

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,546
Реакції
996
Бали
253
Вітаю!

Відповідь була надана вище.
Вам й так дали скорочення терміну.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі