Відмовлено Оскарження або Зменшити Час блокування 6175

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артьомчик Лютейший<3

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Лип 2023
Дописи
78
Реакції
79
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора:
  2. Особистий нікнейм:Артемко Хімберович
  3. Суть скарги: Вітаю дивіця така ситуація я раніше був в блукуванні окли вийшов в мене вже був 2 канут мені скзали грати на ньому а основний так не розблокували потм 3.0 всіх розблокували ян е зрозумів тим шо я за той час окли мні скзали грати з нового аканту я награв 3 місяця тому зрозуміло шо акаунт який був в блокування там майже нічог немає а те що я заробив тут на новому акаунті я за той час назбирав гарний скні прао авто заробив на чудові сопгади розблокували осний і я так подумав яшко мені раніше давали на новому то пофакту я типу мв награти на тому але скзалаи створювати новий тому я захотів пренести майно просто(мати 2 аканута забороенно )то я подумав шо на якіьс 1 потрібно перенести майно вирішв на свій преший акаунт 6175 але окли я прееніс мене через прао гдин заблокували я лиш переніс акси та скіни тому я просто так побичв шо мнее заблокувлаи то я подумав а навіщо я нагарв стільки часу щоб потім просто в блукувані сидіти + купив собі бп а тут таке я не зрозумів того шо я пограв не на свому а на 2 акаунті то пофкту це є мой окшти які я маю повне право перенести але вирішилсоь що ні тому прошу або зменшти термін або яб дуе хотів перенести все що я добився завдяки 3 місяцям гри просто якшо ні то це в марно пішло стільки часу яшко так тому зменшіть час дякую і наперед якшо я не прав прошу вибачання дякую
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1751223411412.png
  5. Дата походження: 29.06.2025

Машуля Громова

bliss
Активний гравець
Реєстрування
9 Гру 2023
Дописи
749
Реакції
892
Бали
113
Вітаю !
Рішення не підлягає оскарженню, відбувайте термін покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі