Маша Тузолог
Козак
- Реєстрування
- 26 Лис 2024
- Дописи
- 25
- Реакції
- 10
- Бали
- 8
- Нікнейм адміністратора: Дейман Коваленко
- Особистий нікнейм: Маша Тузолог 19035
- Суть скарги: Шановна адміністраціє 06 сервера!
Звертаюся до вас з повагою та проханням переглянути рішення щодо мого блокування.
Я повністю визнаю свою провину — я дійсно скинула номер телефону іншого гравця. Це було некоректно, імпульсивно й суперечить правилам сервера. Я щиро вибачаюся за свій вчинок і повністю усвідомлюю, що такі дії неприйнятні. Це був емоційний зрив, якого я щиро шкодую. У подібну ситуацію більше ніколи не допущу себе поставити.
Проте хочу звернути вашу увагу на контекст конфлікту. Перед тим, як я порушила правила, сама неодноразово ставала жертвою принижень, висміювання та провокацій. Моє фото було злите без згоди, мене відкрито ображали, порівнювали з хлопцем, обговорювали мою зовнішність у принизливій формі. Це тривало не один день, і в якийсь момент я не витримала — на жаль, емоції взяли верх.
Я не виправдовую себе, але вважаю, що важливо розуміти, що ситуація була не одностороння. Вас не було в усіх цих конфліктах, і, можливо, не вся інформація дійшла до адміністрації. Якщо потрібно, я готова надати повне пояснення того, з чого все почалося і як це дійшло до того моменту, де я вже порушила правила.
Тому я прошу вас з розумінням поставитися до мого звернення і розглянути можливість або скоротити термін бана до 12 днів, або, якщо дозволяє ситуація, повністю його зняти.
Я щиро каюсь у вчиненому, зробила висновки й готова дотримуватися всіх правил сервера надалі. Якщо буде потрібно — готова пройти випробувальний термін або отримати попередження.
Щиро дякую за те, що знайшли час прочитати моє звернення.
Сподіваюся на ваше розуміння.
З повагою,
Маша Тузолог <3 - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://ibb.co/35b9BYsM
- Дата походження: 03.08.2025