- Реєстрування
- 4 Сер 2023
- Дописи
- 1,646
- Реакції
- 586
- Бали
- 198
- Нікнейм адміністратора: Бушидо Прадо
- Особистий нікнейм: Ренусик Хард
- Суть скарги: Хочу подати оскарження на цю жб https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Ренусик-Хард-перенесення-інфо-з-реал-в-гру-грубі-оск.83016/ бо від даного клана було не однократні провокації та оск не лише про персонажа в грі, але затрагуваня реальності, мене трішки занесло, та я почала вестись на їх провокації. Так, я згідна з тим, що поводилась некультурно та не шаблоно до гравців, але дані персони приїхали до бункера спеціально, для того, щоб провокувати на порушення, до того на відео видно, що не тільки я почала оск, так мене більше всього чути, але там не тільки з моєї сторони лунали оск. + в них не повний фрабс з їхнього клана теж людина почала затрагувати реал.лайф . До того ж, ось відео "тик" можна сказати майже початок провокацій (P/S людина почала фрабсить після того, як гравці клана Бандітосів приїхали до бункера с провокаціями), до того ж, можна замітити, що біля бункеру було лише два гравця з їх клану, а вже після чого, (як вони говорили, що сиділи в дс), почули голос людини з клану Squeeze та приїхали всім кланом до бункера для більших провокацій. Прошу на свій розсуд зменьшити покарання у вигляді блокування акаунта
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): "тик" (це не однорозове затрагування реал.лайф)
- Дата походження: 14.10.2023
( Хочеться додати, що я всю ніч думала над тим, що я скоїла вечері, та зрозуміла, що так себе поводити не можна, навіть якщо там були провокації. Не потрібно на них вестись. Я щиро вибачаюсь за те, що образила гравця Анна Мерсі, та за те, що оск Ігьорка Даркушу. Я розумію, що там не квіточки, але прошу адміністрації змилуватись, та дати шанс Ренусику Хард (мені) на те, щоб я змінилась. Присягаюсь, що такої ситуації більше не станеться. Я дуже багато кого поважаю на сервері, і хотілось б й надалі грати, якщо можливо, то прошу видати мені покарання в вигляді мута на 6 годин.)
Останнє редагування: