Розглянуто Оскарження бана на проекті Ukraine GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Акено_Токеро

Кохаю Мар*яну
Реєстрування
19 Бер 2025
Дописи
7
Реакції
29
Бали
16
  1. Нікнейм адміністратора: ГА- ЗГА​
  2. Особистий нікнейм: Владислав Звичайний (49673)​
  3. Суть скарги:​

4. Шановна адміністрація Ukraine GTA, зокрема ГА та ЗГА!

Я пишу цей текст із глибоким почуттям сорому, розкаяння та надії на ваше розуміння. Я усвідомлюю, що порушив правила проекту, використовуючи стороннє програмне забезпечення (чити), і це було величезною помилкою, яку я щиро жалкую.

Я розумію, що адміністрація працює не покладаючи рук, щоб забезпечити чесну та цікаву гру для всіх учасників проекту. Використовуючи чити, я не тільки порушив правила, а й підставив під загрозу баланс гри, підвів інших гравців та завдав шкоди чесній конкуренції. Моя поведінка була неприпустимою, і я глибоко усвідомлюю всі наслідки своїх дій.

Я не маю виправдань. Так, можливо, мене спокусило бажання отримати перевагу чи просто легка цікавість, але це не виправдовує мого вчинку. Правила існують для того, щоб їх дотримувалися, і я не мав права їх порушувати.

Після отримання бана я серйозно переосмислив свою поведінку. Я зрозумів, наскільки важливо дотримуватись чесної гри та підтримувати принципи, на яких базується проект. Більше того, я усвідомив, що справжнє задоволення від гри можна отримати лише тоді, коли все відбувається чесно і без будь-яких сторонніх втручань.

Я глибоко каюся і прошу у вас вибачення. Мені дуже соромно за те, що я підвів вас, спільноту та всю атмосферу серверу. Ukraine GTA – це унікальний проект, який об'єднує людей, дає можливість зануритися у світ рольової гри, спілкуватися та створювати цікаві моменти. Мені дуже шкода, що я поставив під загрозу своє перебування тут через свою необдуману поведінку.

Я даю чесне слово, що більше ніколи не вдаватимуся до подібних методів і зроблю все можливе, щоб довести свою чесність та виправдати вашу довіру. Якщо ви дасте мені шанс повернутися, я обіцяю дотримуватися всіх правил проекту, допомагати іншим гравцям і навіть сприяти боротьбі з нечистими на руку учасниками.

Прошу вас розглянути можливість мого розбану або хоча б скорочення терміну блокування. Я розумію, що довіру потрібно заслужити, і готовий докласти для цього максимум зусиль.

Ще раз приношу свої щирі вибачення перед усіма, кого зачепили мої дії. Будь ласка, дайте мені шанс виправити свої помилки і довести, що я зробив правильні висновки.

З повагою,
    [Владислав Звичайний]​
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): с
  6. Дата походження: 19.03.2025​

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі