Розглянуто Оскарження бана

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Modiath

FLASH
Реєстрування
2 Чер 2025
Дописи
8
Реакції
3
Бали
8
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Дракула
  2. Особистий нікнейм: Іван Модіач (ID 7825)
  3. Суть скарги:
  4. Тема: Оскарження бана за пунктом 6.38.5 — я не використовував ботів
    Шановна адміністрація,
    Звертаюсь до вас із проханням уважно переглянути рішення про блокування мого акаунту згідно з пунктом 6.38.5 правил ("Заборонено використовувати ботів для робіт").

Суть ситуації така:
    Я проводив звичайний ігровий процес — вручну збирав ресурси на ділянці з картоплею приблизно протягом двох годин. Після цього мені без будь-якого попередження було видано бан на 14 днів із формулюванням, що я начебто використовував стороннє програмне забезпечення або ботів.
    Хочу підкреслити, що жодного стороннього ПЗ або скриптів я не використовував. Увесь геймплей був виключно ручним, без втручання будь-яких автоматизованих засобів. Я завжди дотримуюсь правил гри і маю повагу до її спільноти та адміністації.
    Можливо, інтенсивність моїх дій або повторюваність рухів могла бути сприйнята системою як автоматизована активність, але ні, це — результат старанного ручного фарму.
    Прошу вас переглянути мій випадок індивідуально, з урахуванням логів моєї активності, щоб переконатися в відсутності порушень.
    Якщо можливо — прошу надати детальнішу інформацію або докази, що стали підставою для блокування.

Також додаю скріншот з інформацією про бан: тиць
    Сподіваюсь на справедливе та об’єктивне вирішення цього питання.

Заздалегідь дякую за розгляд скарги та вашу відповідь.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
  6. Дата походження: 08.06.2025

Останнє редагування:

Павло Макиха

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Лют 2023
Дописи
1,102
Реакції
1,052
Бали
253
Вітаю!
Покарання видано вірно.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі