Modiath
FLASH
- Реєстрування
- 2 Чер 2025
- Дописи
- 8
- Реакції
- 3
- Бали
- 8
- Нікнейм адміністратора: Владислав Дракула
- Особистий нікнейм: Іван Модіач (ID 7825)
- Суть скарги:
- Тема: Оскарження бана за пунктом 6.38.5 — я не використовував ботів
Шановна адміністрація,
Звертаюсь до вас із проханням уважно переглянути рішення про блокування мого акаунту згідно з пунктом 6.38.5 правил ("Заборонено використовувати ботів для робіт").
Суть ситуації така:
Я проводив звичайний ігровий процес — вручну збирав ресурси на ділянці з картоплею приблизно протягом двох годин. Після цього мені без будь-якого попередження було видано бан на 14 днів із формулюванням, що я начебто використовував стороннє програмне забезпечення або ботів.
Хочу підкреслити, що жодного стороннього ПЗ або скриптів я не використовував. Увесь геймплей був виключно ручним, без втручання будь-яких автоматизованих засобів. Я завжди дотримуюсь правил гри і маю повагу до її спільноти та адміністації.
Можливо, інтенсивність моїх дій або повторюваність рухів могла бути сприйнята системою як автоматизована активність, але ні, це — результат старанного ручного фарму.
Прошу вас переглянути мій випадок індивідуально, з урахуванням логів моєї активності, щоб переконатися в відсутності порушень.
Якщо можливо — прошу надати детальнішу інформацію або докази, що стали підставою для блокування.
Також додаю скріншот з інформацією про бан: тиць
Сподіваюсь на справедливе та об’єктивне вирішення цього питання.
Заздалегідь дякую за розгляд скарги та вашу відповідь. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
- Дата походження: 08.06.2025
Останнє редагування: