Арбитражник
Поважний гравець
- Реєстрування
- 21 Чер 2025
- Дописи
- 81
- Реакції
- 139
- Бали
- 38
Нікнейм адміністратора: Коді Флоренс
Особистий нікнейм: Вася Арбітраж
Суть скарги:Доброго дня, шановна адміністраціє Ukraine GTA.
Я хочу подати апеляцію на свій бан, отриманий за пунктом «погрози адміністратору».
Я розумію, що моя поведінка могла виглядати агресивною чи образливою, але запевняю, що не мав на меті дійсно погрожувати чи завдавати комусь шкоди. Мої слова були сказані емоційно — у пориві злості через ситуацію в грі, і я щиро шкодую, що таке сталося.
Я усвідомлюю свою помилку, обіцяю надалі дотримуватись правил сервера та з повагою ставитися до адміністрації й інших гравців. Прошу розглянути можливість зняття або скорочення бана. Мені дуже подобається ваш проєкт, і я не хотів би втрачати доступ до нього через одну необдуману ситуацію.
Дякую за розуміння та ваш час ❤️
З повагою, Вася Арбітраж.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походже
ння: покарання було видано приблизно місяць тому
Особистий нікнейм: Вася Арбітраж
Суть скарги:Доброго дня, шановна адміністраціє Ukraine GTA.
Я хочу подати апеляцію на свій бан, отриманий за пунктом «погрози адміністратору».
Я розумію, що моя поведінка могла виглядати агресивною чи образливою, але запевняю, що не мав на меті дійсно погрожувати чи завдавати комусь шкоди. Мої слова були сказані емоційно — у пориві злості через ситуацію в грі, і я щиро шкодую, що таке сталося.
Я усвідомлюю свою помилку, обіцяю надалі дотримуватись правил сервера та з повагою ставитися до адміністрації й інших гравців. Прошу розглянути можливість зняття або скорочення бана. Мені дуже подобається ваш проєкт, і я не хотів би втрачати доступ до нього через одну необдуману ситуацію.
Дякую за розуміння та ваш час ❤️
З повагою, Вася Арбітраж.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походже
ння: покарання було видано приблизно місяць тому