Оскаржено Оскарження банка Discord

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Калісто

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
7 Бер 2023
Дописи
359
Реакції
432
Бали
123
1. Discord сервер(-и): 01
2. Ім'я та прізвище модератора JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: fantom7785
4. Суть звернення:

Доброго дня.
Сьогодні я отримав покарання у вигляді блокування Discord на 15 днів за образу рідних. Хочу попросити переглянути це рішення, оскільки вважаю, що термін покарання є надто суворим.
Ситуація виникла під час конфлікту з іншим гравцем, який, на мою думку, висловлював проросійські погляди та провокував конфлікт. Через емоції я не стримався і допустив некоректний вислів, про що зараз шкодую.
Також хочу звернути увагу, що фраза була сказана англійською мовою, а не українською чи російською. Я не намагаюся виправдати свої слова, адже розумію, що порушив правила, однак прошу врахувати всі обставини та, за можливості, пом’якшити покарання або скоротити термін блокування.
Обіцяю, що подібна ситуація більше не повториться. Дякую за розгляд мого звернення.

5. Докази (скріншоти/відео):
6. Дата видачі покарання 11.07 14:52
IMG_5372.jpeg

Андрій Гончаров

Заступник керівника технічної підтримки
Заступник керівника тех підтримки
Реєстрування
28 Сер 2023
Дописи
581
Реакції
398
Бали
123
Вітаю
Цей термін блокування було видано вам не лише за фрази англійською мовою. За декілька хвилин до цього, перебуваючи у голосовому каналі, ви обговорювали працівника НПУ та допустили висловлювання, що порушують пункт 1.3 правил Discord: образи за станом здоров'я, згадування родичів, дискримінація.
Сподіваюся, у майбутньому подібних порушень не виникатиме. Блокування буде оскаржено до 10 днів з моменту розгляду скарги.

[Оскаржено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі