Зачинено Оскарження банк АС #110

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Вайб

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Чер 2024
Дописи
135
Реакції
57
Бали
31
1. Нікнейм адміністратора: невідомо
2. Особистий нікнейм: Макс вайб id #187075
3. Суть скарги, я мав купити автомобіль а саме бмв м3 g80 біля нас сидів адміністратор який нікнейм я Незнаю тому що писало незнайомець він сидів для того щоб перевірити чи я не обманюю ігрова на гроші ігрок мав мені продати авто а максимальну ціну я мав докинути ще кошти на карту але у мене пропало світло, і можливо адміністратор подумав що я саме хотів обманути гравця на кошти хоча я цього не робив не думав і не зробив а хотів на справді купити авто у гравця без всяких обманів але світло мене підвело, а зараз через деякий час заходжу в гру і бачу що пише, відʼєднання: серійний номер заблокований, причина: АС #110, я не знаю чому і для чого тому що я навіть не планував обманювати гравців на любимому проекті якщо це можна якось виправити будь ласка виправіть і скажіть адміністраторам нехай уважніше дивлються я це не зі злості просто кажу я не злюся на адміністрацію тому що знаю що вона повита слідкувати за порядком серверу, буду з нетерпінням чекати вашу відповідь!) Гарного дня!
4. Фото/скріншот не можу скинути чомусь пише завеликий файл якщо можете звʼяжіться зі мною в телеграмі!
5. Дата походження 16.06.24

Макс Вайб

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Чер 2024
Дописи
135
Реакції
57
Бали
31
Я вибачаюся не банк а бану вибачте просто у мене вони дві разом ті букви

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі