Розглянуто Оскарження бану / Амністія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ванг Чорний

Кошовий отаман
Реєстрування
28 Бер 2024
Дописи
42
Реакції
97
Бали
38
Нікнейм адміністратора: Іван Блащина
Особистий нікнейм: Ванг Чорний
Суть скарги: Вітаю, шановна адміністрація. Я усвідомлюю, що це була моя груба помилка і мені не хотілося обскаржувати дії адміна, але я зробив це на емоціях, адже відчував велику несправедливість щодо покарання людини, яка писала погані речі, переходила на особистості та чіпала не лише мене, а і моїх рідних. Мені було дуже неприємно, коли людина чіпає близьку мені людину, за це отримує мінімальний термін покарання, оскаржує і в покарання отримує ЛИШЕ мут. Після цього відпадало бажання бути на цьому сервері, адже враховуючи дану ситуацію виникала думка що кожен може чіпати рідних інших людей, виводити на провокацію на весь віп чат, а після оскарження отримувати лише мут. Я шкодую за сказані мною слова, писав їх тому що після такого був дисонанс думок в голові і здавалося, що якби на моєму місці був би не я, а хтось з рідних даного адміністратора, то покарання було б іншим. Я шкодую за свої слова, хотілося б щоб ви увійшли в моє положення, розблокували акаунт/дали амністію на розблокування перед оновленням, дякую за розуміння.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Дата походження: 05.12

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,980
Реакції
10,053
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Блокування було змінено на 31 день, при наступному такому порушені в амністії буде відмовлено

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі