Відмовлено Оскарження бану-Андрій Корнюшин

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Січ 2023
Дописи
43
Реакції
5
Бали
8
1. Нікнейм адміністратора: Андрій Корнюшин
2. Особистий нікнейм:Нікі Кузьменко
3. Суть скарги:Дали бан на 10 днів за баго юз (ми були з моїм другом в прозрачній тік стурі яка знаходитьця біля нпу м.Дніпро така так назву будівля є і в харкові ) (раніше Пан Рейн Архангел мені особисто казав тешо його пофіксять цю текстуру яка повністю прозрачна і за це адміни знаю) (прозьба розбанити я готовий понести покарання в кпз на довгий період мені не хто не казав з АДМ тешо за це можна понести покарання (стільки раз я показував адміністації за цей баг мені нічого не було коли навіть я в нього в ходив і виходив (Прозьба розбаньте я не знав і не був про інформатований за тешо можна получити блокіровку на 10 днів ) Будь ласка Пане адмін Розбаньте більше не буду заходити в таку тек стуру і буду знати тешо це БАГОЮЗ)
4. Доказ видачі покарання: (Переглянути вкладення /відео):
5. Дата походження:27.02.2023

Реєстрування
10 Вер 2022
Дописи
264
Реакції
101
Бали
48
шановний гравець , це правило проекту , якщо ви не знали як ви говорите , то чому коли пан Віталій Крутов вам сказав що ви порушуєте ви його не послухали , а навпаки почали його дмети. Коли людина не знає , і їй кажуть що це багоюз вона не починає далі там стояти и тим паче вбивати( дмети.)

Максим Деревлюк

Північна Україна
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
523
Бали
85
Доброї ночі.

Те що адміністрації відомо про те що в даній моделі відсутня колізія не дає вам права використовувати цей баг в особистих ліцях і отримувати перевагу перед гравцями.

В оскарженні відмова.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі