Розглянуто Оскарження бану/Владислав Каряка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Бейлі Овнмазік

добро или зло?
Активний гравець
Реєстрування
27 Лип 2022
Дописи
566
Реакції
314
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора:Владислав Каряка
  2. Особистий нікнейм:Анна Мерссі
  3. Суть скарги:Данний адміністратор забанив мене та мій твінк акаунт,за порушення мулитиакаунтів,перечитавши правила,я не побачила зі своєї сторони порушень,2.5 Дозволено зареєструвати виключно 2 ігрових аккаунта на сервері, де перший основний, а інший твінк аккаунт.2.6 Заборонено мати на мультиакаунтах майно: будинок/квартиру/бізнес, якщо воно вже є на основному обліковому записі. За порушення правил блокуються два облікові записи.2.7 Грубі порушення на мультиакаунті (образа батьків, адміністрації, чіти, махінації, тощо) - дублюються на основний обліковий запис.Ось докази скріншоти,що я не маю на твінку нічого такого що маю на основному,я думаю мати мотоцикл та скутер це не велечезне майно,та була івентна машина,якої не маю на основному,а мати твінк акаунт не заборонено проектом.На проекті я завжди грала чесно,нікого не оскаржувала та не ображала,до адміністрації ставилась нормально,всі моє майно отримане мною чесно.Прошу розбанити мене або зменшити термін бана,тому що вини мої немає нівчому,я повністю дотримувалась правил проекту,якшо десь шось порушила прошу вибачення.Заздалегіть дякую за будь яку відповідь
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:1.08
Переглянути вкладення 96407
Переглянути вкладення 96408
Переглянути вкладення 96410

Вячеслав Альварез

Північна Україна
Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
974
Реакції
411
Бали
168
Вітаю, шановний гравець!
Усі Ваші основні акаунти буде розблоковано та заблоковано на 31 день.
Мультиакаунти - залишуться в бані.

Клан буде видалено за 3/3 доган.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі