Оскаржено Оскарження бану Владислав Лучман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Лучман

Поважний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
299
Реакції
164
Бали
48
1. Ваш нікнейм:Владислав Лучман
2. Нікнейм адміністратора:SERVER
3. Суть скарги:
Доброго дня, шановна адміністраціє.

Я звертаюся до вас із щирим каяттям та великим проханням. Мені надзвичайно соромно за свій вчинок. Я обманув людину і повністю усвідомлюю, що цим порушив правила серверу та підірвав довіру як гравців, так і адміністрації. Я не шукаю виправдань і не намагаюся перекласти провину на когось іншого — це був мій вибір і моя помилка.

Після отримання бану я мав достатньо часу, щоб усе обдумати. Я зрозумів, що вчинив дуже безвідповідально. У той момент я не задумався про наслідки, але зараз розумію, що підвів не лише конкретну людину, а й увесь проєкт, у який вкладено багато сил та часу. Мені справді боляче від усвідомлення, що через одну дурну помилку я можу втратити можливість грати тут назавжди.

Цей сервер для мене — не просто гра. Це місце, де я проводив багато часу, спілкувався з людьми, розвивався як гравець. І зараз я розумію, що своїм вчинком поставив під загрозу все це. Мені щиро соромно перед тим гравцем, якого я обманув, і перед адміністрацією, яка довіряє гравцям дотримуватися правил.

Я визнаю свою провину повністю та беззаперечно. Я готовий понести будь-яке справедливе покарання, яке ви вважатимете за потрібне: компенсацію, штраф, випробувальний термін чи будь-які інші умови. Я хочу довести не словами, а діями, що зробив висновки та більше ніколи не допущу подібного.

Прошу вас дати мені ще один шанс. Я щиро обіцяю, що більше ніколи не займатимуся обманом чи будь-якими іншими порушеннями. Ця ситуація стала для мене серйозним уроком, який я запам’ятаю надовго. Я хочу повернутися на сервер і грати чесно, поважаючи правила та інших гравців.

Дуже прошу вас поставитися з розумінням і дати мені можливість виправитися. Я щиро каюся у своєму вчинку та сподіваюся на ваше милосердя.

З повагою та щирими вибаченнями
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://postimg.cc/nMBnsBzt
5. Дата порушення:28.12.2025

Анастасія Коревті

КА | Південна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
16 Лют 2024
Дописи
1,589
Реакції
2,371
Бали
253
Вітаю, блокування на перший раз оскаржено, проте в наступний раз оскарженню не буде підлягати.
Оскаржено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі