Benjamin Franklin
Козак
- Реєстрування
- 29 Лют 2024
- Дописи
- 28
- Реакції
- 6
- Бали
- 6
- Нікнейм адміністратора: Віктор Миколайович.
- Особистий нікнейм: Бенджамін Франклін.
- Суть скарги: я Бенджамін Франклін забанений на 6000 днів за чіти. Розумієте я така дурна людина що не можу спокійно грати довгий час на сервері, в мене завжди так було, наживав майно все зливав і так по колу. А потім одним днем скачав чіти про що шкодую досі, я прошу вас, кланяюсь перед вами, розбаньте мене будь ласка, клянусь що ніколи навіть не подумаю про чіти і ніколи їх не скачаю, забанений на такий великий термін я перший раз та і взагалі на малі терміни теж я дуже рідко був забанений тому будь ласка зрозумійте мене, я залежу від цієї гри я не можу без неї ця гра просто прекрасна я хочу грати в неї днями і ночами, прошу розбаньте мене я каюсь перед всією адміністрацією за свій вчинок. Прошу вас як людина яка програла в Ukraine GTA два роки, яка залежала від цієї гри на пряму, розбаньте мене. Вибачаюсь за свій вчинок. Вибачте.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): я не знаю чому саме по причині AC #158, це все що я маю наразі, на жаль в мене не збереглось скріну бану в якому все нормально написано.
- Дата походження: Забанений 20.02.2025 близько 20:00 точно не пам'ятаю.