Відмовлено Оскарження бану ГА/Апеляційна скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

yarikProstou

Новий гравець
Реєстрування
10 Бер 2025
Дописи
5
Реакції
2
Бали
6
  1. Прошла жб https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Оскарження-бану-ГА-ЗГА.285223/
  2. Нікнейм адміністратора: Адміністрація UKRAINE GTA
  3. Особистий нікнейм: Ярік Бандерович ID:75714
  4. Суть скарги: Грав з чітами признаюсь. рішив подати на оскарження
    вся суть моїх порушень: Основний ак: Бан за чіти на 6к днів Твінк акаунт: словив бан (походу по айпі забанило і той ак також відлетів)
    3 акаунт зроблений з ВПН і на віртуал номер (Румунія чи молдова): Бан серійного пристрою АС #128
    Признаюсь накоїв біди, я взнав що буде оновлення пасхальне хотів подати на оскарження але не вирішився, але зараз є надія що адміністрація зможе закрити очі на мої порушення і дати можливість грати на проєкті знов (розблокуйте основу будь ласка)
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Не зміг заскрінити але світить "Від*єднання: Серійний номер заблокований Причина АС#128"
  6. Дата походження: 06.09.2025
  7. Пройшло з того моменту багато часу я хотів би аби мені дали можливість дати грати на проекті, я переутановив вінду +- я не помню але вроді я спуфався і пробував зайти але мене це не влаштовувало і я прошу знову спробувати дати мені можливфсть грати на проєкті я готовий на видалення всіх акаунтів аби мені дали доступ з мого ип і серийника грати на проекті

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,911
Реакції
1,790
Бали
253
Вітаю
В оскаржені відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі