- Реєстрування
- 3 Лис 2022
- Дописи
- 246
- Реакції
- 64
- Бали
- 73
Нікнейм адміністратора: Іра Адамсон
Особистий нікнейм: Даня Ангел
Суть скарги: Доброго дня,шановна адміністрація,сталась прикра ситуація.
я обізвав маму :сын *********************************** дури* гравця Олесандр Отамонов , ( на відео все видно )
та мені дали 10днів покарання в виді бану
відсидівши 8 днів бані , я зрозумів . що більше такого не скажу,
Та залишилось відсидіти в бані 2 дні ,
також на мене були скарги
надаю докази
1. тут
2. тут
це з 01.07.23 так від мене були порушення , но більше такого не повторится та прошу скоротити бан чи зняти якщо можливо Також мабуть у вас буде запитання чи після бану поміняю я своє ставлення до гравців? так , я дуже поміняюсь в гарну сторону , щоб в подальшому не було від мене порушеньта не буде на мене скарг я вам обіцяю
Я визнавши усі свої помилки прошу скоротити термін бану якщо це можливо ссылка на скаргу тут
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження: бану 9.07.23 ( оскарження бану подаю 17.07.23
Особистий нікнейм: Даня Ангел
Суть скарги: Доброго дня,шановна адміністрація,сталась прикра ситуація.
я обізвав маму :сын *********************************** дури* гравця Олесандр Отамонов , ( на відео все видно )
та мені дали 10днів покарання в виді бану
відсидівши 8 днів бані , я зрозумів . що більше такого не скажу,
Та залишилось відсидіти в бані 2 дні ,
також на мене були скарги
надаю докази
1. тут
2. тут
це з 01.07.23 так від мене були порушення , но більше такого не повторится та прошу скоротити бан чи зняти якщо можливо Також мабуть у вас буде запитання чи після бану поміняю я своє ставлення до гравців? так , я дуже поміняюсь в гарну сторону , щоб в подальшому не було від мене порушеньта не буде на мене скарг я вам обіцяю
Я визнавши усі свої помилки прошу скоротити термін бану якщо це можливо ссылка на скаргу тут
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження: бану 9.07.23 ( оскарження бану подаю 17.07.23