Розглянуто Оскарження бану // ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

scandal

Шановний гравець
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
39
Реакції
42
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Невідомо
  2. Особистий нікнейм: Скандал Тюбикович
  3. Суть скарги: Мене заблокували за "Мультиакк" на 30 днів, прошу сменшити покарання, бо саме я не можу не грати без 03 серверу нашого улюбленого проекту. Я вже відсидів 12 днів в бані. Насамперед минулі аккаути не були активні після амністії, тобто я не грав на них після амністії. Прошу зменшити покарання, бо саме не хотілось би втратити своє майно, і поскоріше пограти в свою улюблену гру.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Оскарження-бану-мультиакк.59101/ and
  5. Дата походження: 30.07.2023

Акамір Тюбикович

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
99
Реакції
86
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Невідомо
  2. Особистий нікнейм: Скандал Тюбикович
  3. Суть скарги: Мене заблокували за "Мультиакк" на 30 днів, прошу сменшити покарання, бо саме я не можу не грати без 03 серверу нашого улюбленого проекту. Я вже відсидів 12 днів в бані. Насамперед минулі аккаути не були активні після амністії, тобто я не грав на них після амністії. Прошу зменшити покарання, бо саме не хотілось би втратити своє майно, і поскоріше пограти в свою улюблену гру.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Оскарження-бану-мультиакк.59101/ and
  5. Дата походження: 30.07.2023
Розбаньте легенду

Микита Базанюк

Активний
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
275
Реакції
94
Бали
48
Вік
26
на что ты надеешься.. тебе в той жб сказали что сиди в бане ожидай

Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
55
Реакції
24
Бали
21
на что ты надеешься.. тебе в той жб сказали что сиди в бане ожидай
так он сидит в бане 12 дней, он уже понял всё, меня и моих друзей банили по этой же причине, потом сократили срок бана, ты бы сам жб каждый день писал если бы откинули

Микита Базанюк

Активний
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
275
Реакції
94
Бали
48
Вік
26

Ярослав Рибальченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2023
Дописи
2,094
Реакції
903
Бали
213
Шановний гравець!

Блокування облікового запису знято. Не порушуйте!

Закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі