Денис Стайня
Активний
- Реєстрування
- 7 Лип 2022
- Дописи
- 202
- Реакції
- 158
- Бали
- 46
1. Олександр Контратюк
2. Денис Стайня
3.
Шановний Головний Адміністраторе,
Звертаюся до Вас з проханням переглянути рішення про застосування до мене максимального покарання у вигляді блокування акаунту строком на 7 (сім) днів, яке було прийняте відповідно до порушень, зафіксованих під час RP-процесу на сервері "Центральна Україна". Прошу розглянути обставини та мою активність на сервері як аргументи для зменшення міри покарання.
Під час затримання цієї особи ми з колегами виконували свою роль відповідно до RP-процесу, діючи як представники правоохоронних органів з повноваженнями бед копів. Пізніше, після аналізу відеоматеріалів, адміністрація сервера ухвалила рішення про застосування до мене покарання у вигляді блокування акаунту.
Заздалегідь вдячний за розгляд мого прохання та розуміння.
З повагою, Денис Стайня
4.
5. 10.11.2024 р.
2. Денис Стайня
3.
Шановний Головний Адміністраторе,
Звертаюся до Вас з проханням переглянути рішення про застосування до мене максимального покарання у вигляді блокування акаунту строком на 7 (сім) днів, яке було прийняте відповідно до порушень, зафіксованих під час RP-процесу на сервері "Центральна Україна". Прошу розглянути обставини та мою активність на сервері як аргументи для зменшення міри покарання.
Опис інциденту
Під час патрулювання в ігровому місті я стикнувся з діями особи, на ім'я Назар Базар, лідера клану "Кривбас", який провокував мене, втручався в RP-процес та висловлював образи, що порушували атмосферу ігрового процесу. У результаті цих дій виникла перестрілка, яка призвела до загибелі мого персонажа. Реагуючи на ситуацію, я скористався своїм становищем і оголосив зазначену особу в розшук. Через технічну проблему відеозапис моїх дій не зберігся, що ускладнило повне висвітлення подій.Під час затримання цієї особи ми з колегами виконували свою роль відповідно до RP-процесу, діючи як представники правоохоронних органів з повноваженнями бед копів. Пізніше, після аналізу відеоматеріалів, адміністрація сервера ухвалила рішення про застосування до мене покарання у вигляді блокування акаунту.
Аргументи щодо зниження покарання
Хочу підкреслити, що раніше я не мав серйозних порушень на акаунті. Моя діяльність на сервері спрямована на підтримку та розвиток RP-процесу, зокрема у сфері правоохоронних органів, де я обіймаю посаду начальника ГСУ (Головного слідчого управління). Я активно створюю та впроваджую кримінальні провадження, забезпечуючи відповідність RP-процесів вимогам сервера.Докази
На підтвердження моєї активності та внеску в розвиток RP-складової сервера додаю докази виконаних справ (Доказ №1, Доказ №2, Доказ №3) і вказую на проведений мною RP-процес із відомим ютубером Фіксація (від 25 хв). Ці матеріали демонструють мою відданість і зусилля, спрямовані на підвищення рівня RP на сервері "Центральна Україна".Прохання
Прошу Вас, шановний Головний Адміністраторе, взяти до уваги мою активну участь у розвитку сервера та мої попередні заслуги. Сподіваюся на перегляд міри покарання та можливе її зменшення до більш м’якого варіанту.Заздалегідь вдячний за розгляд мого прохання та розуміння.
З повагою, Денис Стайня
4.
5. 10.11.2024 р.
Останнє редагування: