Зачинено Оскарження бану | Для Керівництва / ЗГА / GA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ваня Пупкин1

Новий гравець
Реєстрування
1 Вер 2026
Дописи
3
Реакції
1
Бали
3
  1. Нікнейм адміністратора:Вадим Кравчук
  2. Особистий нікнейм: Вадим Марлі (це мій другий акаунт, на якому знайомий змінив нік)
  3. Суть скарги:
    Вітаю, шановне керівництво та тех. підтримка. Звертаюся до вас із проханням розібратися в моїй ситуації та допомогти повернути контроль над моїм другим особистим акаунтом (твінком) на 05 сервеpі.
Я визнаю, що припустився величезної помилки — добровільно дав пограти на цьому акаунті знайомому. Проте він вчинив підло: змінив нікнейм на Вадим Марлі, потайки прив'язав свій номер телефону, а 29.08.2026. порушив правила, через що акаунт заблокували на 14 днів.
Електронна пошта на акаунті повністю моя, доступ до неї є лише у мене. Я щиро каюся в тому, що порушив правила проєкту і передав акаунт. Я повністю усвідомив свою провину. Дуже прошу вас розбанити мене, я даю слово, що таке більше ніколи не повториться і я нікому в житті не передам свій акаунт. Я дуже хочу продовжити грати на нашому проєкті.
Будь ласка, підіть мені назустріч на перший раз:
  • Розблокуйте мій акаунт (надайте амністію), щоб я міг зайти в гру.
  • Відв'яжіть чужий номер телефону від цього акаунта, щоб я міг одразу прив'язати свій телефон, змінити паролі та повністю захистити профіль від цієї людини.
    Я готовий надати будь-які реєстраційні дані (місто, провайдер, скріншоти з моєї пошти), щоб довести, що акаунт мій.
  1. Доказ видачі покарання : (
    )
  2. Дата походження: (29.08.2026/+-22.30)

Анастасія Коревті

КА | Південна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
16 Лют 2024
Дописи
1,977
Реакції
2,747
Бали
643
Вітаю, блокування за образу рідних залишається, за відв'язку номера зв'яжіться з техпідтримкою - @ukrainegtabot
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі