Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Нікнейм адміністратора: Денис Тимошник, Валерія Тимошник та ще там хтось
Особистий нікнейм: Рафаель Фенікс
Суть скарги: Я Рафаель Фенікс, пишу скаргу з іншого акаунту(основного), бо інший в бані. Хотів би знайти справедливість. Розпочну з самого початку - я грав вночі на 03 сервері, приблизно 2 часу ночі. Відбивав вч від кланів, бо я співробітник зсу. Через деякий час я заморився то робити та вирішив відпочити, знявши форму та вирішив полежати на бункері( зауважаю, лежав на бункері але був в повітрі), по мені почали стріляти клани та кричати, що не проходе урон. Викликали адмінів, після чого я встав та мене вбили, тим самим доказав, що в мене не має читів на якесь там безкінечне здоров'я, бо мене ж вбили. Надалі я вилікувався і пішов далі собі лежати, біля мене бігав адмін та стріляв по мені але прошу зауважати що ні один патрон, ні одна пуля в мене не попала. Надалі він знову бігав біля мене, і в якись момент я встав та він мене розстріляв, що саме за адмін бля мене бігав я не пам'ятаю і точну інформацію надати не можу. Після того як він мене вбив, я одразу написав адмінам через команду, прошу зауважати саме через команду аби пані ЗГА - не казала, що я відкрив панель чи консоль якусь, це був ЧАТ - в якому я прописав команду. Ви спитаєте, а навіщо адмін ? Я поясню до того моменту в мене 3 рази адміністрація вкрала донат тачку, знущалася над ді мною але вбити мене - вибачте була остання крапля і я хотів поговорити навіщо так ставитися до гравців. На, що мені було сказано пишіть скаргу на форум. Адміністрація все ж таки трохи дивна, вона не ставиться до всіх гравців однако, адже це помітно - коли потрібна допомога дквс "їм кажуть ми не втручаємося в рп", а коли клани їх попросили випустити з тюряги, то адміністрація тут же переоділася та виконала це прохання - дивно, якісь гравці скоти, а інші пущі анголи. Тож продовжимо.. Після цього я вже не думав йти лежати на бункер, я вирішив постояти афк в мед.пункті і тут бац прилітає бан за чіти. Я одразу писав тех.адміну - який послав, старшій адміністрації серверу - які теж мене послали. Писав купа оскаржень, в яких ні одного разу не взяли мене на перевірку, а просто послали. В остаточному часі ще і форум блокнули. Я ще раз кажу і буду говорити - я ніколи, зауважте ніколи в своєму житті не використовував чіти, стороні ПЗ - адже я навіть гадки не маю як їх вірно скачати чи встановити. Я хочу справедливості на 03 і взалі га всіх серверах. Гравцям потрібно довіряти, так ви можете перевірити але якщо гравець пише не одну скаргу, то напевно ж він хоче справедливості. Якби в нього були чіти, він би не продовжив писати скаргу на оскарження через тиждень, він би пішов на інший сервер і його б вже давно і там забанили. Досить знущань, гравці не глупі люди, як чи гадаєте - вони знають, що на багатьох ви плювали і буде плювати з 24 поверху. Я вас дуже прошу пане Сергій, перевірте що читів не має, не було і не буде, покажіть всім що це баг, покажіть всім, що ви не плюєте, а чуєте нас. Більшість службовців, лідерів, навіть деякі адміни - знають по цей баг, а старше керівництво чомусь плює на нас, не кажу про всіх але це помітно. Приведу приклад, людина бігала біля дерев і по ній теж там якийсь урон не проходив бо був розихрон і повідомили, що це баг. Адже навіть в цьому випадку ні один адмін по мені не попав, а якщо і так то в них має бути атрекер, в одного адміна я стою, в іншого лежу і навіть в себе я лежу. То про які чіти може йти мова..
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): є в інших скаргах
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.