Відмовлено Оскарження бану/ Для Сергія Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

👑Андрій Репецький👑

06| Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
3,153
Реакції
1,077
Бали
253
  1. Нікнейм адміністратора: Денис Тимошник, Валерія Тимошник та ще там хтось
  2. Особистий нікнейм: Рафаель Фенікс
  3. Суть скарги: Я Рафаель Фенікс, пишу скаргу з іншого акаунту(основного), бо інший в бані. Хотів би знайти справедливість. Розпочну з самого початку - я грав вночі на 03 сервері, приблизно 2 часу ночі. Відбивав вч від кланів, бо я співробітник зсу. Через деякий час я заморився то робити та вирішив відпочити, знявши форму та вирішив полежати на бункері( зауважаю, лежав на бункері але був в повітрі), по мені почали стріляти клани та кричати, що не проходе урон. Викликали адмінів, після чого я встав та мене вбили, тим самим доказав, що в мене не має читів на якесь там безкінечне здоров'я, бо мене ж вбили. Надалі я вилікувався і пішов далі собі лежати, біля мене бігав адмін та стріляв по мені але прошу зауважати що ні один патрон, ні одна пуля в мене не попала. Надалі він знову бігав біля мене, і в якись момент я встав та він мене розстріляв, що саме за адмін бля мене бігав я не пам'ятаю і точну інформацію надати не можу. Після того як він мене вбив, я одразу написав адмінам через команду, прошу зауважати саме через команду аби пані ЗГА - не казала, що я відкрив панель чи консоль якусь, це був ЧАТ - в якому я прописав команду. Ви спитаєте, а навіщо адмін ? Я поясню до того моменту в мене 3 рази адміністрація вкрала донат тачку, знущалася над ді мною але вбити мене - вибачте була остання крапля і я хотів поговорити навіщо так ставитися до гравців. На, що мені було сказано пишіть скаргу на форум. Адміністрація все ж таки трохи дивна, вона не ставиться до всіх гравців однако, адже це помітно - коли потрібна допомога дквс "їм кажуть ми не втручаємося в рп", а коли клани їх попросили випустити з тюряги, то адміністрація тут же переоділася та виконала це прохання - дивно, якісь гравці скоти, а інші пущі анголи. Тож продовжимо.. Після цього я вже не думав йти лежати на бункер, я вирішив постояти афк в мед.пункті і тут бац прилітає бан за чіти. Я одразу писав тех.адміну - який послав, старшій адміністрації серверу - які теж мене послали. Писав купа оскаржень, в яких ні одного разу не взяли мене на перевірку, а просто послали. В остаточному часі ще і форум блокнули. Я ще раз кажу і буду говорити - я ніколи, зауважте ніколи в своєму житті не використовував чіти, стороні ПЗ - адже я навіть гадки не маю як їх вірно скачати чи встановити. Я хочу справедливості на 03 і взалі га всіх серверах. Гравцям потрібно довіряти, так ви можете перевірити але якщо гравець пише не одну скаргу, то напевно ж він хоче справедливості. Якби в нього були чіти, він би не продовжив писати скаргу на оскарження через тиждень, він би пішов на інший сервер і його б вже давно і там забанили. Досить знущань, гравці не глупі люди, як чи гадаєте - вони знають, що на багатьох ви плювали і буде плювати з 24 поверху. Я вас дуже прошу пане Сергій, перевірте що читів не має, не було і не буде, покажіть всім що це баг, покажіть всім, що ви не плюєте, а чуєте нас. Більшість службовців, лідерів, навіть деякі адміни - знають по цей баг, а старше керівництво чомусь плює на нас, не кажу про всіх але це помітно. Приведу приклад, людина бігала біля дерев і по ній теж там якийсь урон не проходив бо був розихрон і повідомили, що це баг. Адже навіть в цьому випадку ні один адмін по мені не попав, а якщо і так то в них має бути атрекер, в одного адміна я стою, в іншого лежу і навіть в себе я лежу. То про які чіти може йти мова..
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): є в інших скаргах
  5. Дата походження: 15.07.24

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.

Перевіривши докази від адміністрації, на доказах дуже прекрасно видно що ви стояли це перевірело 3 адміністратори.

Оскарження відхилено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі