Розглянуто Оскарження бану // Для керівника проєкту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ratibor Barxatniy

Шановний гравець
Реєстрування
30 Сер 2023
Дописи
3
Реакції
35
Бали
13
  1. Нікнейм адміністратора: Ярослав Рибальченко
  2. Особистий нікнейм: Ратибор Бархатний (2833)
  3. Суть скарги: Мені було видано рівень чітером, та заблоковано акк на 6000 днів

Деталі моєї ситуації описано в скарзі: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Оскарження-Бану-для-Керівника-Спец-Адміністратора.70086/
    Скаргу переглянули та надали відповідь що Акаунт буде розблокований до 1 порушення (чіти/махінації і т.д.) на другий раз покарання буде більш жорстоке.
Після розблокування я зайшов в гру, та мене практично одразу позвали на розмову в діскорд
ГА, Скакун та модер Кенді Мерфі (колишній учасник клану warriors) викликали на розмову в діскорд на перевірку де перевіряли ПК на чіти
Вони знайшли 23.06 використання чітенджену (хоча в відповіді було сказано до 1 порушення).
Звертаю увагу що нових порушень виявлено не було.
Я зі своєї сторони повідомив ГА та признався чому мною було використано чітенджн в червні, але я знову отримав блокування акк до 2040 року.
Тим часом інші гравці отримують блокування 31 день за використання чітів в відкриту

Приклад скарг

Чому звичайний гравець хоче відпочити та пограти в рп, а адміністрація робить все для того щоб я не міг цього зробити?
Аккаут в блокуванні приблизно з 18.08.2023, та весь цей час я займаюсь форумними війнами замість того щоб спокійно грати та відпочивати

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
1693435662483.png

5. Дата походження: 31.08.2023

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Чому звичайний гравець хоче відпочити та пограти в рп, а адміністрація робить все для того щоб я не міг цього зробити?
"Пограть РП" можна було і без чітів.
Отримаєте розблокування та як і казав до 1 покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі