Renat Musahaliev
Новий гравець
- Реєстрування
- 27 Гру 2023
- Дописи
- 1
- Реакції
- 1
- Бали
- 3
1 Нікнейм адміністратора: Таісія Фенікс by Milano
2 Особистий нікнейм: Влад Астрид
3 Суть скарги:
Шановний Владислав Савочкін. Хотів би звернути увагу за некоректний бан, який був виданий мені на 6000 днів, за расизм. Але переглянувши фрапс, обрізаний і некоректно піднесений адміністрації, сервера. Я вимагаю переглянути повний фрапс і видати мені правильне сервером покарання!
ТАЙМКОД (5.30)
Хотів би ще сказати за расизм , в моєму оточенні знаходяться друзі з афроамериканською зовнішністю , тому нічого проти них немаю.
Мені прикро що так сталося , тому що нічого поганого немав на увазі .
Прошу зауважити шо були проведені нон рп діі . І все сказане було на емоціях та провокаціі .
Та усі інші покарання , готовий понести !
4 Доказ видачі покарання
5 Дата походження: 30.01.24
2 Особистий нікнейм: Влад Астрид
3 Суть скарги:
Шановний Владислав Савочкін. Хотів би звернути увагу за некоректний бан, який був виданий мені на 6000 днів, за расизм. Але переглянувши фрапс, обрізаний і некоректно піднесений адміністрації, сервера. Я вимагаю переглянути повний фрапс і видати мені правильне сервером покарання!
Хотів би ще сказати за расизм , в моєму оточенні знаходяться друзі з афроамериканською зовнішністю , тому нічого проти них немаю.
Мені прикро що так сталося , тому що нічого поганого немав на увазі .
Прошу зауважити шо були проведені нон рп діі . І все сказане було на емоціях та провокаціі .
Та усі інші покарання , готовий понести !
4 Доказ видачі покарання
5 Дата походження: 30.01.24