Розглянуто Оскарження бану//Діана Келлер//для Савочкіна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Wixa Chixa

Вікса Чікса
Реєстрування
28 Лют 2023
Дописи
47
Реакції
115
Бали
38
1.Нікнейм адміністратора: Діана Келлер

2.Особистий нікнейм: Вікса Чікса

3. Суть скарги: маю до вашої уваги скаргу на адміністратора Діану Келлер та на те як адміністратор роздивилася скаргу на мене. При розгляді форуму, майже всіх скарг за багоюз, я побачила, що кожне покарання було у вигляді деморгану, навіть 5та скарга на 1 гравця несла за собою покарання у вигляді деморгану. На скаргу на мене я отримала бан. Багато гравців які не одноразово отримували покарання за багоюз-отримували покарання у вигляді деморгану. Це була 2 скарга на мене за багоюз в один і той самий вечір при одних і тих самих обставинах(якщо у гравців був повний фрапс, то там має бути видно, що мене вдалося вбити.Та в той же вечір багато гравців так само стріляли з машини). Через те, що бан отримала тільки я, виглядає це як упереджене відношення. Прошу надати мені розбан, якщо ви вважаєте, що я заслуговую покарання, то у вигляді деморгану. В гру додали функцію при стрільбі з автомобіля персонаж наче вилазить з вікон, та по ньому як виявилося не проходить урон, раніше цього не було. Прошу пофіксити цей баг або не вважати його багоюзом, не знавши, що це вважається багоюз я отримала покарання у вигляді бану на 3 дні.

4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
5.Дата походження: 08.09.2023

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі