Розглянуто Оскарження бану / Никита Волков / Андрій Корнюшин / Тільки для Сергія Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Yegorka

Активний
Реєстрування
22 Кві 2023
Дописи
42
Реакції
56
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Никита Волков, Андрій Корнюшин
  2. Особистий нікнейм: Яна Картеле 20184
  3. Суть скарги: Мені потрібні пояснення , в чому саме я порушив правила проєкту , і чому ГА 03 серверу виносить вердикт ДМ на зльоті з моєї сторони у особисті повідомлення ГА 03 серверу відповів мені що у мене РК+дм на зльоті ( "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 30-90 хвилин, при повторному порушенні Варн) чого не було. На відео це дуже добре видно. Тепер поговоримо про ДМ ( "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилинПримітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням.) А саме про вогонь у відповідь. Так в мене ДМ на зльоті, але це все ще залишаеться вбивством без вагомої причини. В мене був самозахист на відео це також добре видно. Тому це не може бути ДМ на зльоті або просто ДМ. На мої запитання у особисті повідомлення ГА 03 серверу вирішив мене ігнорувати та не пояснювати причину його рішення. Усе що він мені відповів (RK + ДМ на зльоті) . На подальші повідомлення відповіді я нажаль не дочекався. Перша скарга , Друга скарга. На відеозаписі усе гарно видно. А якщо я дійсно винен , то прошу пояснити мені у чому саме я винен. Та якщо вже пішла така гулянка що я виявлюся винним то перепешіть правила. Що на зльоті ДМ вважаеться навіть якщо в тебе почали стріляти, а ти просто відповів. Тоді стане все на свої місця.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):клац
  5. Дата походження: 29.09.2024 11:50

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю!

Переглянувши наявність доказів, можу винести вердикт.

Було зафіксовано два випадки повернення вами на місце смерті, а також дії з метою помсти. Відповідно до правил, повторне повернення на місце смерті протягом 15 хвилин, а також спроба помститися гравцю, який раніше вас убив, є порушенням.

Правилами UKRAINE GTA, чітко заборонено будь-яке вбивство на зльоті, навіть у випадку самозахисту або помсти. Це означає, що навіть якщо вас атакували, ви мали дочекатися втручання адміністрації. На відео було зафіксовано, що ви вбили іншого гравця, порушивши цей пункт правил. Самозахист у даній ситуації не виправдовує вогонь у відповідь, оскільки ДМ на зльоті заборонений за будь-яких умов.
Адміністрація завжди намагається відповідати на всі звернення вчасно, але іноді через навантаження це може зайняти деякий час.
Зважаючи на обставини, вердикт щодо RK і ДМ на зльоті є обґрунтованим. Ви повинні були дочекатися дій адміністрації, замість того, щоб самостійно вирішувати конфлікт.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі