Розглянуто Оскарження бану \ Слава Михайлов \ ГС Нікіта Карпенко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вячеслав Михайлов

Новий гравець
Реєстрування
9 Жов 2022
Дописи
1
Реакції
0
Бали
6
Нікнейм адміністратора: ГС Нікіта Карпенко
Особистий нікнейм: Слава Михайлов ID 121496
Суть скарги: Вітаю. Сьогодні мій аккаунт було заблоковано приблизно о 19-тій годині до вияснення через скаргу. У скарзі (Тиць) я безсмертний, але це не софт, а пінг. О 17:10 я почав здавати іспит (Доказ), але через декілька хвилин до закінчення здавання мого іспиту почався напад на ВЧ. У мене вдома немає Wi-FI, тому я роблю роздачу мобільного інтернету з телефону на ноутбук, і в мене через те що не телефоні був відкритий телеграм була ДУЖЕ низька швидкість інтернету (Приклад), і в мене з'явився NETWORK TROUBLE на декілька секунд та пропав, а потім на протязі декількох хвилин у мене всі стояли на місці, автомобілі навчилися літати, та я нічого не міг написати в чат (не відправлялось). Також я перевіряв чи немає у мене пінгу переключаючи рацію (натискаючи на Г). Так от .. на відео у скарзі є час (А САМЕ 17:20), а я написав своєму одногрупнику (Його нік Едуард Чако, він також є у ЗСУ і він був присутній на цьому захисті ВЧ) в телеграм о 17:22 про те що в мене накрився інтернет (Доказ). Якщо треба буде, я можу зробити відео, зайти у діскорд та зробити демонстрацію екрану щоб доказати що це НЕ Є фотошоп. На відеодоказі я би не сказав що я передвигався ПЛАВНО як сказано у скарзі, тому що коли я почав бігти та стрибати, було помітно як мене трошки "дьоргає". Прошу вищу адміністрацію роздивитись це оскарження УВАЖНО, та якщо у вас є такі можливості — подивіться мій пінг на той момент. Я перейшов з 01 на 03 сервер не для того щоб грати з софтом, а для того щоб розвиватись у ЗСУ разом зі своїм одногрупником. Я надав всі докази, щоб доказати вам що в мене ДУЖЕ слабкий інтернет періодами. Дякую за увагу.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тиць
Дата походження: 08.06.2025

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,954
Реакції
1,818
Бали
253
Вітаю
Напишіть в особисті повідомлення Діскорд sergoooo444

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі