Розглянуто Оскарження бану, блат від Дениса Тимошика тільки для Сергія Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Злата Манто

Активний
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
21
Реакції
17
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Денис Тимошик
  2. Особистий нікнейм: Злата Манто
  3. Суть скарги: У віп чаті задала питання, про те чому не потрібно брати теплицю, прошу звернути вашу увагу, що ніякої провокаціі з мого боку не було, тільки питання с жартівлим характером! Якщо і вам здалося, що від мене було нешановливе ставлення до гравція, добре, тоді чому не видали мут гравцеві Михайло Ломака?
    Далі саме з цим питанням я зайшла до войсу в діскорді 03 серверу де в войсі був Денис Тимошик, Михайло Ломака та ще кілька людей. Я неоднократно задала запитання з приводу муту "за що саме мені видали мут?", на що відповіді не було, Денис Тимошик мовчав, але в його захист став Михайло Ломака та ще декілька учасників войсу з образами в мою сторону.
    Мене таке відношення обурыло. Хоча я задавала питання саме Денису Тимошику! Скажіть мені будь ласка чому адміністратор видає мут та не може пояснити причину. Чи Адніністратор може робити що йому заманеться, а звичайні гравці не мають право отримати пояснення?
    За таке ставлення до мене як до дівчини вступили інші учасники в бік мого захисту а саме Тигран Манто і декілька учасників войсу, вступивши в суперечку з образами в бік один одного в той момент коли Денис Тимошик був також там і все чув, він одразу видав мут Тиграну Манто в Діскорду, а пізніше видав ще і бан в грі.
    Тобто по суті, Михайло Ломака, Тигран Манто, я та ще кілька учасників войсу вступили в суперечку з образами в бік одне до одного, за що ТІЛЬКИ Тигран Манто отримав бан на 4 дні на проєкті.
    Мене це ще більше обурило, що покарання отримують тількі ті, хто особисто не подобаються Денису Тимошику, а друзям його, таким як Михайло Ломака, ні муту ніде, ні бану, навіть ні слова не сказав. Хіба це не блат? Я раз за разом повторила це питання Денису Тимошику на що чула тільки "поважніше спілкуйтесь". Вибачте, але ми дорослі люди і коли відбуваеюься такі некомпетентні та не спрведливі ставлення та діі в бік простіх гравців від Анміністрації проєкту, обуриться я вважаю кожен. Ну і як можна одразу зрозуміти, отримула і я мут на 03 сервері Діскорду, а пізніше бан на 5 днів.
    Прошу переглянути моє покарання. Та винести справедливий вердикт мені особисто, та УСІМ учасникам даної ситуаціі.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1738481515215.png
    1738471579482.png
  5. Дата походження: 02.02.2025

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Переглянула відеодокази від адміністратора.
Покарання було видано вірно, але 4 дні- вважаю забагато.
З вас було знято покарання.

Гравець-40986 отримає покарання за провокації та образу гравців.

В наступний раз не ведіться на провокації.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі