Льоха Американець
Козак
- Реєстрування
- 8 Сер 2024
- Дописи
- 35
- Реакції
- 7
- Бали
- 11
- Нікнейм адміністратора: SERVER
- Особистий нікнейм:Льоха Американець
- Суть скарги: Прошу вислухати мене я Льоха Американець на данний час я перебуваю у бані, я відсидів більшу частину бану спочатку мене заблокували на місяць за обман це було на початку вересня доказів в мене не має, я розумію що це дуже підло обманювати людей заради своєї вигоди не знаю що тоді нашло на мене як так могло вийти я признаю що вчинив дуже погано, обіцяю що більше такого не зроблю та буду йти по правилам проекта, та ще місяць мені добавили за обхід блокування я також розумію та знав що так не можна робити але моя любов до гри вдарила мені в голову (до цього я грав 24/7 в цей проект та даже вів стріми в тік току мене багато хто знав але зараз закинув) та я зайшов на старий аккаунт мені друзі помогли трохі дали грошей я радів що можу грати але це було не надовго мені адмін Моана Рейнер (вибачаюсь якшо не так написав) розказала що так робити не можна та я повністю був з цим згідний та розумів це після того я спитав про оскарження вона відповіла що якшо ви шановний гравець реально зрозумієте свою вину та напишете оскарження ми подумаємо над зменшенням сроку бана або розблокування яб дуже був вдячний якшо б ви мене розуміли я відсидів 40 або чучуть більше днів в бану та прошу вас звернути на мене увагу до цього в мене серйозних покарань не було. Дякую за увагу! буду радий на любу відповідь!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://ibb.co/PvvhypsS
- Дата походження:13.10.2025