Соломійка Копійка
сама по собі
- Реєстрування
- 23 Сер 2024
- Дописи
- 23
- Реакції
- 69
- Бали
- 18
1. Discord сервер(-и): 01,02,03,04,05,06
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: d11vaa а також твінк аккаунт limika.drknss
4. Суть звернення:
Доброго дня. Хочу щиро вибачитися за порушення правил сервера.
Я визнаю свою помилку — я слила інформацію про іншу людину, хоча це заборонено правилами. Розумію, що це було неправильно, і мені дуже шкода за свій вчинок. Такого більше не повториться.
Також хочу пояснити ситуацію з обходом бану. Так, він був, але при цьому я не порушувала правил сервера надалі. Я усвідомлюю, що сам факт обходу — це теж порушення, і прошу вибачення за це.
Прошу розглянути можливість оскарження та дати мені ще один шанс. Було б дуже важливо для мене повернутися на сервер. Якщо можливо, прошу розбанити обидва акаунти, або хоча б мій основний.
Дякую за розуміння і ще раз вибачте.
5. Докази (скріншоти/відео):тиць
6. Дата видачі покарання: 1/30/26 16:03
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: d11vaa а також твінк аккаунт limika.drknss
4. Суть звернення:
Доброго дня. Хочу щиро вибачитися за порушення правил сервера.
Я визнаю свою помилку — я слила інформацію про іншу людину, хоча це заборонено правилами. Розумію, що це було неправильно, і мені дуже шкода за свій вчинок. Такого більше не повториться.
Також хочу пояснити ситуацію з обходом бану. Так, він був, але при цьому я не порушувала правил сервера надалі. Я усвідомлюю, що сам факт обходу — це теж порушення, і прошу вибачення за це.
Прошу розглянути можливість оскарження та дати мені ще один шанс. Було б дуже важливо для мене повернутися на сервер. Якщо можливо, прошу розбанити обидва акаунти, або хоча б мій основний.
Дякую за розуміння і ще раз вибачте.
5. Докази (скріншоти/відео):тиць
6. Дата видачі покарання: 1/30/26 16:03