Відмовлено Оскарження бану в діскорд каналі 01

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Бер 2023
Дописи
25
Реакції
7
Бали
6
1. Сервер у діскорді: 01
2. Нікнейм теха: -
3. Особистий нікнейм (Discord): martinovish.
4. Суть скарги: Вітаю шановне Керівництво гри! Мене було заблоковано на 01 сервері, я усвідомивши свою провину дуже каюся за своє порушення правил діскорду, прошу у вас вибачення за своє порушення тому хочу у вас попросити дати мені останній шанс, клянуся більше не порушувати правила.
5. Доказ: (скриншот/відео):
1726958802304.png

6. Дата походження: 22.09.2024

Микола Ткач

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
2,036
Реакції
635
Бали
238
Вітаю,розглянувши вашу скаргу,виношу вердикт:
Розглянувши докази щодо видачі покарань ви дійсно отримали блокування за спробу купівлі ігрової валюти [квітень 2023] на цьому моменті ми б прийняли рішення щодо розблокування вашого акаунту (основного),але вилізли досить цікаві моменти,так як:
1) Обхід блокування,яке було видане у квітні 2023 (створений новий акаунт після перманентного блокування за спробу купівлі валюти;
2. Реклама стороннього RP проекту, яка досі висить в описі вашого профілю. З вище сказаних мною слів щодо ваших акаунтів та виданих нами покарань,ми повинні відмовити вам у оскарженні. Ви самостійно собі надали шанс на оскарження (обхід), але ви його успішно витратили,на жаль шансів та оскаржень більше не буде, підсумовуючи ситуацію,яка відбулась.

В Оскарженні відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі