Відмовлено Оскарження бану для Га

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
17 Жов 2023
Дописи
33
Реакції
29
Бали
23
1.Нікнейм адміністратора Діана Скакун
2.Особистий нікнейм Назарчик Набанов

3.Вітаю!Звертаюся до Га 05 серверу з питанням блокування акаунт на 05 сервері (нікнейм Назарчик Набанов) акаунт був заблокований за передачу та ситуація була трішки по іншому гравець 05 серверу в діскорді написав що за безкоштовно віддасть речі та інші аксесуари,а написав до нього в телеграм та після цього він запропонував обмінятися з ним акаунтами мій з 05 серверу на його з 02 серверу кажу чесно я не знав правил що не можна передавати акаунт я йому надав дані для входу після чого мені заблокувала акаунт на 6000 днів,акаунт перебуває в блокуванні вже близько 5 місяців,тому я прошу зрозуміти мою ситуацію так я розумію якщо не знав правил це не звільняє мене від відповідальності але прошу зрозуміти мене та розблокувати акаунт.прошу переглянути дану інформацію і як найшвидше надати відповідьТому прошу зрозуміти мою ситуацію та оскаржити блокування акаунту Та на мою думку та людини що обманювала вчинила не правиль але я теж не заперечую що моєї вини тут немає Тому прошу зрозуміти мою ситуацію та оскаржити блокування акаунту.Більше такого не повториться ніколи!Прошу дати ще один шанс та обіцяю що буду нормально та адекватно без передач акаунта та інших порушень правил UKRAINE GTA
4.Описано все зверху
5.11.05.2025

Останнє редагування:

Машуля Громова

bliss
Активний гравець
Реєстрування
9 Гру 2023
Дописи
749
Реакції
892
Бали
113
Вітаю !
Оскарженню не підлягає , очікуйте амністії.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі