Зачинено Оскарження бану для ЗГА або ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Лис 2022
Дописи
61
Реакції
28
Бали
21
Нікнейм адміністратора: Ваня Орел
Особистий нікнейм: Артем Азовський
Суть скарги: Мене затримав співробітник поліції і завів мене в віділок і я впав під текстуру . Я скінув співробітнику поліції скрін ,після того адміністратор відкинув мене на 30хв після того я викликав Адміністратора Ваню Орела і спитався за що мене відкинули він відмовився від точної відповіді і я збісився сказав пару слів про проект ,що немає бажання грати піздець ,а не гра ,але це було на нервах ,прошу дуже сильно вибачення ,і прошу дуже сильно розбанити мене більше такого не повториться обіцяю UKRAINE GTA самий кращий проект який я грав прошу розбанити мене дуже сильно.Дякую за Розуміння!!! Дуже сильно прошу вибачення що образив ,вибачте мене будь ласка я хочу дальше проводити час граючи в UKRAINE GTA більше такого не повториться вибачте мене будь ласка ще раз ,будь ласка розбаньте акаунт прошу вас дуже дуже сильно .Якщо ще раз таке повториться може банити і всі мої скарги відмовляти будь ласка будь ласка розбаньте мене.Дуже ваш прошу UKRAINE GTA це найкраща гра яку я грав ляпнув дурню на емоція вибачте ще раз.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
докази
Дата походження:30.10.2025

Останнє редагування:

Михайло Малюк

UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2024
Дописи
1,624
Реакції
1,054
Бали
253
Вітаю
Ви отримали відповідь в минулій скарзі
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі