Розглянуто Оскарження бану для ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
27 Вер 2024
Дописи
29
Реакції
5
Бали
6
Нікнейм адміністратора: sergooo444
Особистий нікнейм: Євгеній Харісон
Суть скарги:
Добрий день, я гравець Євгеній Харісон хочу розкаятись. Я зробив грубе порушення зайшовши на акаунт знайомого, будучи на основному акаунті в бані не знав, що я цим самим порушив загальні правила серверу. Щиро хочу вибачитись за все. Я порушив ці правила під впливом емоцій. Я не хотів втратити все, кожна людина в цьому клані, це навіть можна назвати не клан а сім'я це як частинка мене, ми всі як брати, коли потрапляє в халепу один всі страждають. Я хочу якомога швидше повернутись, до своєї сім'ї без мене вони як в капкані. Я для них видаю зарплату, щоб нам було з ними комфортно грати на проекті, ми всі згуртовано як зграя вовків йдемо вперед, і коли помирає головний - це кінець зграї, вони чекають мене, але це дуже важко. Розумію, що жодні емоції, не є виправданням порушення правил, я не сперечаюсь із фактом, що обхід бана є грубим порушенням. Але я дуже прошу поглянути на ситуацію ширше: не просто як на гравця, що порушив правила, а як на людину, що припустилася помилки й готова її визнати, виправити та більше не повторювати. Я повністю приймаю покарання за своє первинне порушення, через яке був забанений основний акаунт. Я не намагаюся уникнути відповідальності. Єдине, про що прошу — це дати мені ще один шанс. Один останній шанс повернутися, довести, що я навчився з власних помилок, що я поважаю адміністрацію, правила та ціную довіру, яку мені можуть надати.
Я справді хочу залишитися частиною цієї спільноти. Я хочу, щоб мій клан мав шанс вижити, рости і розвиватися. Вони — моя відповідальність, і я несу її з гордістю. Не заради себе, а заради всіх, хто вірить у мене й у нас. Я заходжу сюди щоб розслабитись, від буденних робочих днів, та відволіктись від всіх поганих думок. Я розумію ваше ставлення до цієї ситуації може бути різним, я приймаю все, що ви оберете. Я не просто один із гравців. Я - це частина спільноти, яку ви створюєте та підтримуєте. Щиро прошу не закривати для мене двері назад. Звертаюся з повагою, надією на розуміння і вірою у справедливе та виважене рішення.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Немає доступу до комп'ютеру поки працюю
Дата походження: 05.08.2025

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,958
Реакції
1,821
Бали
253
Вітаю
Вас оскаржено до 5 днів
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі