Зачинено Оскарження бану // для ЗГС Держ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вова Нолан

Якби в мене були козаки — я б завоював увесь світ
Реєстрування
9 Чер 2024
Дописи
178
Реакції
216
Бали
88
1.Нікнейм адміністратора: Олексій Безсонов
2.Особистий нікнейм: Вова Нолан
3.Суть скарги: адміністратор видав покарання по пункту правил 5.32 "Погрози". Я згідний що погроза була, але якщо адміністратор та гравець так буквально сприймають NonRP чат то хочу помітити що у відеодоказі який надав гравець я написав "ліфан не випендрюйся бо ще рожу поломаю" - нанавряд чи гравця в житті звати ліфан, тим більше що написано з маленької букви, також хочу помітити, що так українською мовою у нас пишуть назву мотоцикла Lifan.
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 5.Дата походження: 19.01.2025

Микола Ткач

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
2,036
Реакції
635
Бали
238
Вітаю.ознайомившись з скаргою написаною на вас та вашим оскарженням на ім`я адміністратора (слідкуючого),виношу вердикт:
Так як гравці,тобто ком`юніті Ukraine GTA відігрують рп,тобто свого персонажа на просторах гри,можемо підбити підсумки,що ви погрожували гравцю,але так як це відбувалось у NonRP чаті,це означає,що погроза була направлена на його особу,тому ознайомившись з вердиктом слідкуючого підіб`ємо підсумки: 1) Для посади заступника дана поведінка є неприйнятною,тому ви були зняті з даної посади; 2) Ознайомившись з виданим вам блокуванням адміністратор видав вам покарання мінімально,тобто 14 днів,хоча міг заблокувати вас на 30 днів. Підсумовуючи все вище сказане,згідний з думкою слідкуючого,тобто на мою думку покарання видано доцільно.
Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі