Розглянуто Оскарження бану // для Сергія Коваленка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mishany

Козак
Реєстрування
11 Сер 2023
Дописи
29
Реакції
13
Бали
6
1 Нікнейм адміністратора: Сергій Коваленко
2 Особистий нікнейм: Василий Сталинович 77411
3 Суть скарги:
Шановна адміністрація проекту UKRAINE GTA,

Прошу розглянути моє звернення щодо зняття блокування. Я визнаю свою провину та розумію, що зробив грубу помилку, встановивши чіти та використавши їх у грі. Моє рішення зробити це було необдуманим і продиктоване бажанням “наслідити” перед тим, як покинути проект, з огляду на те, що моя фама вийшла з гри. Проте тепер я повністю усвідомлюю неправомірність своїх дій.

На даний момент мій обліковий запис заблокований на всіх серверах. Я щиро перепрошую за порушення правил проекту та хочу запевнити, що подібне більше не повториться. Чіти повністю видалені з мого комп’ютера, і я готовий пройти будь-яку перевірку, щоб підтвердити це. Прошу розглянути можливість розблокування на всіх серверах або, як альтернативу, видалення облікових записів для можливості почати все з чистого аркуша.

Мені б дуже хотілося повернутися до гри на UKRAINE GTA та продовжити насолоджуватися проектом у рамках встановлених правил. Сподіваюся на розуміння та можливість повернутися до гри. Для зв’язку зі мною ви можете написати у Discord: semetary52

З повагою Авксентий)

4 Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 5 Дата походження: 28.10.24

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю шановний гравець!
Розблокування основного облікового запису не можливе! Створіть новий обліковий запис та грайте без використання ПЗ.

Гарної гри на Ukraine GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі