Відмовлено Оскарження бану за п.п. 5.17 | Сергій Харрісон | Марк Версачі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марк Версачи

Новий гравець
Реєстрування
21 Сер 2026
Дописи
2
Реакції
1
Бали
3
1. Ваш Нікнейм: Марк Версачі
2. Нікнейм адміністратора: Сергій Харрісон
3. Суть скарги:
Шановна адміністрація 03-го сервера! Я щиро прошу вибачення за порушення пункту правил 5.17. Я новачок на вашому проєкті і допустив жахливу помилку на емоціях, про яку зараз дуже сильно шкодую.

Я дуже хочу пояснить ситуацію, чому для мене це так важливо. Зараз я перебуваю на канікулах у дідуся з бабусею в селі. Тільки тут, у селі, є середній ПК, на якому я взагалі можу запускати UKRAINE GTA. Вдома у мене лише старий, слабкий ноутбук, який зламаний і гру просто не потягне. До початку навчання залишилося зовсім мало часу. Скоро мені доведеться повертатися додому, і я взагалі втрачу будь-яку можливість грати у свій улюблений проєкт. Мені неймовірно прикро, що через свою дурість я позбавив себе єдиної радості на цих канікулах.

Я повністю визнаю свою провину, щиро перепрошую перед гравцем, якого образив, та перед всією адміністрацією. Обіцяю, що вивчив цей урок на все життя і більше ніколи не порушу жодного правила проєкту. Будь ласка, згляньтеся над новачком на перший раз, зменшіть мені термін блокування, щоб я встиг пограти до кінця літа, поки маю таку можливість. Дякую вам велике за розуміння!

4. Докази (скріншот вікна блокування): https://ibb.co/CpCN2ZTw
5. Дата походження: 21.08.2026

Емі Вейт

КА | Східна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
19 Чер 2023
Дописи
725
Реакції
336
Бали
478
Вітаю, в оскарженні відмовлено. Відбувайте покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі