Розглянуто Оскарження бану за чіти та видалення акаунтів /для керівництва проєкту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Страх Мінорі

𝐓𝐲𝐮𝐛𝐢𝐤𝐢𝐅𝐚𝐦𝐐👑
Реєстрування
3 Бер 2023
Дописи
207
Реакції
189
Бали
46
Нікнейм адміністратора: Керівники проєкту
Особистий нікнейм: Страх Мінорі #569
Суть скарги:Вітаю, шановне керівництво найкращого проєкту Ukraine
GTA ?!Як я зрозумів мене Забанили за використання чітів та за те що я перебував у діскорді де розповсюджують чітерство та сидять ЧСП.Так я признаю те що я перебував у тому діскорді та підсилив його бустом, на той момент я не розумівся у бустах та мене попросили забустити показали як та я й додав 1 буст я забув про той діскорд адже він був у папці.Чити я ніколи в житті не використовував та й не збираюсь!Можете перевірити по логам, що я не використовував сторонє ПО.Готов на будь які перевірки та надання будь яких доказів адміністрації проєкту.Будь ласка дуже прошу дати шанс на виправлення всі ми люди та всі ми помиляємося я зрозумів свою помилку та вийшов з усіх пабликів тих людей.Благаю вас дати шанс на виправлення та зменшити термін бану або розбанити
Я вірю в об'єктивність вашого розгляду цього питання та сподіваюся на відновлення моєї можливості грати на вашому прекрасному проекті на своїх акаунтах,адже хочу далі грати з друзями та розвиватися на проєкті
.
Керівництво пробачте мене будь ласка такого більше не повторится чесно пробачте зрозумійте мене ***********************************а
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Screenshot_2023-11-19-08-39-30-641_com.discord.jpg

Дата походження 19.11.2023

Останнє редагування:

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю, розглянувши вашу скаргу та отримав докази від вас та пояснення, ваші облікові записи будуть розблоковані, якщо будуть з вашої сторони ще такі дії, буде видано максимальне покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі