Відмовлено Оскарження бану на 01 сервері

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
29 Лип 2026
Дописи
4
Реакції
2
Бали
5
1. Нікнейм адміністратора: Артем Куций
2. Особистий нікнейм: Олена Котейко
3. Суть скарги:
Отримала бан за написання оголошення про купівлю карбованців у чаті Discord. На той момент я ще не до кінця ознайомилася з усіма деталями правил проекту та не усвідомлювала, що навіть подібні висловлювання чи текстові оголошення суворо заборонені.

Хочу наголосити, що це були лише слова в чаті — жодної реальної угоди, переказу коштів чи покупки поза грою не відбувалося.

Більше того, я завжди підтримувала проект офіційно — неодноразово поповнювала свій ігровий рахунок за реальні кошти через офіційний магазин для розвитку гри та акаунту. У мене не було мети порушувати правила чи завдавати шкоди шкоду економіці проекту.

Я щиро каюся у скоєному та повністю визнаю свою помилку. Після цього випадку я детально вивчила правила UKRAINE GTA і зобов'язуюся надалі їх чітко дотримуватися та більше ніколи не порушувати.

Дуже люблю гру на вашому проекті і сподіваюся на ваше розуміння. Прошу вибачити мене на перший раз та, за можливості, надати шанс — зняти бан або зменшити термін покарання.
4. Доказ видачі покарання https://postimg.cc/0zzbNJpP
5.
Дата походження: 29.07.2026

Вкладення

• photo_2026-07-29_12-55-52.jpg
    photo_2026-07-29_12-55-52.jpg
    1.6 Mб · Перегляди: 28
Останнє редагування:

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
1,092
Реакції
453
Бали
223
Вітаю

Ви граєте вже тривалий час, тому посилання на незнання правил не може бути підставою для скасування покарання. Незнання правил не звільняє від відповідальності за їх порушення.

Наразі в оскарженні відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі