Євгеша Мейсон
MasonFamQ 💖
- Реєстрування
- 12 Тра 2024
- Дописи
- 35
- Реакції
- 44
- Бали
- 23
- Нікнейм адміністратора: Данієль Хомс
- Особистий нікнейм: Мэджик Рейн
- Суть скарги: Я звертаюся до Вас із глибоким усвідомленням своєї помилки та щирим бажанням виправити ситуацію. Тоді я дозволив емоціям взяти верх, і це стало причиною моїх необдуманих слів. Зараз я розумію, що вчинив неправильно, і шкодую, що своїм вчинком порушив атмосферу вашої спільноти. Щиро вибачаюсь за свій вчинок і хочу запевнити, що зробив належні висновки. Для мене цей проєкт дуже важливий і я щиро хочу залишатися його частиною. Моє бажання довести свою повагу до правил. Я прошу переглянути тривалість мого бану і пом'якшити його хоча б до 30 днів. Прошу вас дати мені шанс показати, що я не повторюватиму більше таких помилок та робити необдуманих рішень, і пом’якшити покарання. Це дало б мені шанс продемонструвати, що я можу виправити свої помилки і більше не повторювати їх. Я не прошу зняти покарання, але вірю, що шанс хача б на скорочення до 30 днів дозволив би мені повернутися з усвідомленням своїх помилок та більше їх не повторювати. Ще раз прошу вибачення за свої слова та дякую за можливість звернутися із цим проханням. Сподіваюся на ваше розуміння та другий шанс.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 07.01.2025