Розглянуто Оскарження бану на 6000 днів//Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євгеша Мейсон

MasonFamQ 💖
Реєстрування
12 Тра 2024
Дописи
35
Реакції
44
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Данієль Хомс
  2. Особистий нікнейм: Мэджик Рейн
  3. Суть скарги: Я звертаюся до Вас із глибоким усвідомленням своєї помилки та щирим бажанням виправити ситуацію. Тоді я дозволив емоціям взяти верх, і це стало причиною моїх необдуманих слів. Зараз я розумію, що вчинив неправильно, і шкодую, що своїм вчинком порушив атмосферу вашої спільноти. Щиро вибачаюсь за свій вчинок і хочу запевнити, що зробив належні висновки. Для мене цей проєкт дуже важливий і я щиро хочу залишатися його частиною. Моє бажання довести свою повагу до правил. Я прошу переглянути тривалість мого бану і пом'якшити його хоча б до 30 днів. Прошу вас дати мені шанс показати, що я не повторюватиму більше таких помилок та робити необдуманих рішень, і пом’якшити покарання. Це дало б мені шанс продемонструвати, що я можу виправити свої помилки і більше не повторювати їх. Я не прошу зняти покарання, але вірю, що шанс хача б на скорочення до 30 днів дозволив би мені повернутися з усвідомленням своїх помилок та більше їх не повторювати. Ще раз прошу вибачення за свої слова та дякую за можливість звернутися із цим проханням. Сподіваюся на ваше розуміння та другий шанс.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 07.01.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі