Відмовлено Оскарження бану//не згоден з розглядом скарги//Андрій Смітт

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Гребінець

Новий гравець
Реєстрування
14 Лют 2026
Дописи
9
Реакції
4
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Олександр Гребінець
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Смітт
3. Суть скарги: Я не згоден з покаранням, тому що гравець Саша Бізнесменн 240569 постійно (навіть на відеодоказах) провокував і недавав нормально працювати в службі інкасації. На його відеодоказах чітко видно, що гравець підбігає сам і провокує на конфлікт, називаючи мене "обіженка і тупа мавпа", також гравець спеціально почав запис відео на тому моменті, коли вже спровокував, я військовий і маючи не стабільний інтернет збив декілька разів. На відео видно як Він під'їжджає до мене та питає "як ти мене назвав". Адміністратор видав гравцю покарання тільки за NONRP, а там ще було провокація, неповажне ставлення/образи. Гравець перед цим декілька разів не давав нормально грати під'їжджав та провокував, це було систематично і я не зміг стриматись від постійної провокації - я почав вживати нецензурну лексику. Гравець на відео каже, що записав як Я його ДБ-ЗЗ і на мою думку це було зроблено, щоб видати мені покарання. Прошу переглянути скаргу, винести вірний вердикт і переглянути моє покарання\бан, я розумію що вчинив не правильно, піддавшись емоціям і образив батька чи матір, але це було занадто. Від інших гравців є офіційні скарги на цього гравця. Це скарги від моїх побратимів, де Саша Бізнесменн порушує правила - https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Порушення-правил-нападу-на-інкасаторів.376981/
Прошу щоб мене розблокували/зняли бан або зменшили його до мінімального терміну, за свої дії я вже поніс покарання, А гравець-провокатор — ні.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...нець-образа-рідних-дб-ЗЗ.376958/#post-1506589
5. Дата порушення: 08.03.2026

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Згідно правил Ukraine GTA, відповідати порушенням на порушення - також вважається порушенням.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі