Розглянуто Оскарження бану по 5.12

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віталій Берія

Новий гравець
Реєстрування
4 Лют 2026
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
1. Ваш нікнейм: Віталій Берія
2. Нікнейм адміністратора: Максим Дуля by Зубов
3. Суть скарги: я в прикол написав, що шукаю дівчат на онлік, оплата 300кк, просто рофл (навіть подумати які 300кк в грі для онліфансу), через пів години зловив бан на 31 день за рекламу. Я не згодний з покаранням тому що просто шуткував і не знав, що прям настільки не можна. Незнання законів не звільняє від відповідальності і я це розумію. Я активний гравець в якого онлайн по 7-10 годин в день, регулярний онлайн, донати, зараз знаходжусь у відпустці коли можу нормально пограти... і так зловити через мій невдалий жарт... Прошу Вас розблокувати аккаунт і обіцяю, що надалі буду обережним із жартами, щоб вони не суперечили правилам UG. Дуже дякую
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): прикріплений скриншот
5. Дата порушення: 24.02.2026
1.jpg

Ілля Зубов

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Чер 2025
Дописи
288
Реакції
67
Бали
73
Вітаю, заблокованно вас було по причині 5.12. Заборонена реклама сторонніх ресурсів / проєктів та всього, що не має жодного стосунку до UKRAINE GTA. | Бан 31 день, при повторному порушенні Бан 6000 днів, а саме коли ви сказали Онлі**** яке не стосується UKRAINE GTA от слова совсем що також може рахуватися як реклама сторонніх ресурсів

Очікуйте відповідь від ГА

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Враховуючи вашу історію покарань, покарання було знято. Однак подальші подібні порушення матимуть суворіший термін покарання без права на оскарження.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі