Розглянуто Оскарження бану+скарга на м.д

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джо Голдберг.

«Если ты смотришь в бездну, бездна смотрит в тебя»
Реєстрування
7 Бер 2026
Дописи
21
Реакції
35
Бали
18
1. Discord сервер(-и): 01
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): Тимофій Авенчук
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: Джо Голдберг
4. Суть звернення: Спочатку я відправив посилання на мою петицию щоб мені ії підтримали та проголосовали, потім гравець під ніком "Вадим Маник" почав говорити відчепись та потім я йому відповів що він не смішно пожартував, та я випадково відправив смайл свинки (Випадково, серьзно клянусь), та він це прийняв як оск та почав говорити що ти говориш як свиня (Не помню точно, але він перший почав оскати), потім я йому відповів не сильним оском, я не помню яким, потім він сказав що я вибрав найхудшую госку в грі (ЗМІ), я йому відповів: ого а чому я повинен слухатися тіпа якому тільки готове і подавай, потім він мене оскнув та я сказав що "Не перший раз вражаюсь що клановців головою роняли". Потім мені видали мут, але є можливий блат тому що мої повідомлення видалили повністю, через мут, а повідомлення Вадима Маника не видалили, тобто його не мутили, потім коли я написав цому модератору він відповів що всі гравці отримали покарання, але потім я йому сказав "А чому це мої повідомлення були повністю видаленні, а повідомлення агрессора який перший почав оскати-не видаленно", потім одразу якось видалили повідомлення Вадима Маника, Я не розумію чому модератори діскорд мутять не розбиравшись в ситуації та ще й блатять своїх друзів. Прощу зняти мені блокування, та видати покарання модератору в діскорд у вигляді попередження.
5. Докази (скріншоти/відео):
1783162902015.png

6. Дата видачі покарання 04.07.2026
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
01

Держ
Головний Інструктор ЗМІ // 12.05.2026 — 20.05.2026
Старший Інструктор СБУ // 03.06.2026 — 14.06.2026
Керуючий ПАР // 23.06.2026 — хх.хх.2026

Неоф
Лідер ZetaFamQ // 20.05.2026 — 26.05.2026

Далі буде
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Нікіта Лізейник

01 | S.M
Тех. Підтримка
Реєстрування
18 Лип 2023
Дописи
486
Реакції
310
Бали
123
Вітаю, шановний гравцю,

Уважно ознайомившись з Вашим зверненням та ситуацією, можу відповісти наступне: обидві сторони конфлікту понесли покарання майже одразу після початку конфлікту в чаті, а повідомлення були очищені як від Вас, так і від Вашого опонента. Дії модератора були абсолютно правильними у цій ситуації. Блокування було видано правильно відповідно до Вашого порушення, в оскарженні відмовлено.

[ РОЗГЛЯНУТО ]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі