Відмовлено Оскарження бану у Discord

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
13 Жов 2023
Дописи
31
Реакції
21
Бали
11
1. Сервер у діскорді: 01 сервер
2. Нікнейм теха: -
3. Особистий нікнейм (Discord): Ростислав Долар @_raaaaaastishka_
4. Суть скарги: Я звертаюся до вас із проханням переглянути моє блокування на сервері. Я розумію, що мої дії, зокрема розміщення реклами, порушили правила спільноти, і це була моя помилка. Мені дуже шкода, що я так вчинив, і я хочу щиро вибачитися за свої дії.

Я усвідомлюю, що реклама на сервері без дозволу адміністраторів є порушенням, яке може заважати спільноті та створювати негативний досвід для інших учасників. Мої дії були необдуманими, і я беру на себе повну відповідальність за це.

Я дуже ціную вашу спільноту, адже вона є унікальним простором для спілкування та обміну ідеями. Мені дійсно шкода, що моя поведінка могла створити неприємності або роздратування. Я обіцяю, що подібного більше не повториться, і в майбутньому я повністю дотримуватимусь правил вашого серверу.

Прошу вас розглянути моє прохання про розбан. Я щиро хочу залишатися частиною цієї спільноти, але тепер з повагою до ваших правил та роботи модераторів.

Дякую за ваш час та можливість висловитися. Сподіваюся на ваше розуміння.
5. Доказ: (скриншот/відео): нижче⬇️
6. Дата походження:15.02.2025

Вкладення

• IMG_5794.png
    IMG_5794.png
    282.4 Кб · Перегляди: 44

Микола Ткач

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
2,036
Реакції
635
Бали
238
Вітаю ,ви були заблоковані за роздачу віртуальної валюти,що заборонено правилами проекту.
Покарання видано доцільно.
Оскарженню не підлягає.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі