Зачинено Оскарження бану я дуже сильно вибачаюсь за цей вчинок.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Ганюк

Новий гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
12
Реакції
2
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Олександр Ганюк
2. Нікнейм адміністратора:Тимур Волков
3. Суть скарги:
5. Дата порушення:27.12.2025
Доброго вечора шановна адміністрація

Сталася ситуація з моїм другом і зімною я був на контейнерах до мене їхав мій друг по дорозі стала фура він по сигнали і поїхав далі він став перекрив дорогу моєму другові і за дм його мій друг написав в чат йому *********************************** шановна адміністрація 04 сервера дала йому мут на 80 хв за расизм по скільки він не міг писати в чат бо в нього мут я написав в репорт немощи розберіться в ситуації і тоді давайте покарання да я розумію що я був не правий і грубо ви сказався прошу вибачення якщо вас це за діло на що мені спочатку дали мут на 120 хв потім бан на 7 днів я розумію що я був не правий і грубо ви сказався але зрозумійте і мене наскільки я розумію що більшість всього то був якійсь знайомий адміністратора і тепер питання якщо в тебе знайомий адміністратор це тобі дає якійсь блат я думаю ні ми всі рівні і в нас має бути якась свобода слова я розумію що я в цій ситуації теж не правий що я так грубо це сказав але зрозумійте що коли адміни таке роблять пропадає бажання грати прошу розібратися в ситуації і вибачаюся якщо те що я сказав заділи адміністрацію просто в нас більшість адміністраторів робить так щоб в гравців небуло бажання грати бо в нас не рівне ставлення до гравців

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,420
Реакції
994
Бали
253
Вітаю!

Очікуйте розгляду попередньої скарги.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі