Розглянуто Оскарження бану №3 (Останє)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Джамперов

02 Західна Україна
Реєстрування
9 Лют 2026
Дописи
92
Реакції
101
Бали
82
1. Ваш нікнейм та ID: Олег Джамперов
2. Нікнейм адміністратора: Алекс Шнайдер
3. Суть скарги:
Хочу щиро вибачитися за свою ситуацію та повністю визнати свою помилку. Я розумію, що мої дії були неправильними, і я не хочу перекладати свою провину на когось іншого чи придумувати якісь виправдання. Я визнаю, що в тій ситуації потрібно було діяти зовсім по-іншому.

У той момент я побачив ситуацію, в якій, як мені здалося, людині була потрібна допомога. Я хотів її врятувати та допомогти, тому почав діяти, не до кінця обдумавши свої дії. У мене просто в голові все склалося трохи не так, і через поспіх я допустив помилку. Я не мав жодного наміру зробити щось погане, порушити правила або навмисно створити комусь проблеми.

Я розумію, що навіть якщо мої наміри були хорошими, це не скасовує того факту, що я зробив неправильно. Потрібно було спочатку оцінити ситуацію, подумати над своїми діями та тільки після цього щось робити. Я визнаю, що поспішив і через це допустив помилку.

Мені справді шкода, що через мої дії виникла ця ситуація. Я не хотів, щоб усе так вийшло, і точно не хотів нікому нашкодити. Я просто хотів допомогти людині, але зробив це неправильно. Зараз я розумію свою помилку та усвідомлюю, що навіть у ситуації, коли хочеш допомогти, потрібно дотримуватися правил і діяти максимально обдумано.

Я зробив для себе висновок із цієї ситуації. Надалі я буду набагато уважнішим, не буду діяти на емоціях чи поспіхом і спочатку буду добре обдумувати кожен свій крок. Я розумію, що незнання або неправильне розуміння ситуації не звільняє мене від відповідальності.

Ще раз хочу щиро вибачитися перед усіма, кого могла зачепити ця ситуація. Я визнаю свою провину, визнаю свою помилку та обіцяю, що постараюся не допускати подібного в майбутньому. Сподіваюся, що моє пояснення буде почуте та що ви врахуєте, що мої дії були зроблені без злого умислу, а через бажання допомогти людині.

Я щиро шкодую про те, що сталося, і ще раз прошу вибачення. Для мене це стало уроком, і я зроблю все можливе, щоб надалі діяти правильно та не повторювати цієї помилки.

4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):Допис у темі 'Посадили' https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Посадили.441106/post-1741606
5. Дата порушення:07.09.2026

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
1,107
Реакції
563
Бали
409
Вітаю Шановний гравець
Вам буде скорочено покарання до 15 днів.
Надалі рекомендую ознайомитися з правила більш детально.
|Розглянуто|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі