Розглянуто Оскарження бану 01

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артьомчик

Новий гравець
Реєстрування
28 Гру 2025
Дописи
8
Реакції
1
Бали
4
01Дані ігрового аккаунтуАртем кірачокОстання
IP адреса з якою гралиС. Гавришівка вул. 8 березня буд. 30
Суть проблемиСуть скарги: Вітаю шановний ГА та ЗГА прошу вибачитись за свої слова які були сказані в сторону гравця, я на той момент був не в настрої також гравець мене вбив Я емоціїна людина яка не розуміє своїх дії я прошу щоб мене розбанили мене забанили за причини 5.9 5.10 5.11 5.17 я повністю розумію свою провину і то що я був в цій ситуації не правий прошу вибачитись за свої слова які були сказані в сторону гравця, це моє перше оскарження надіюсь що воно буде розглянуто в позитивну сторону. В переді іде новий рік і хотілося б провести гарно час я погоджуюсь з цим що я не правий і прошу розбан. Дякую за увагу))Докази
не знаю як вкласти скін можу кинути в тг чи ше кудись
Реєстраційна електронна адресаРеєстраційний SERIAL Чеки донату
немає
Скріншот з електронної пошти яка прив'язана до акаунту
не знаю як вкласти скін можу кинути в тг чи ше кудись
Ваш телеграмArtemko_969
1.Ваш нікнейм:Артем Кірачок
2. Нікнейм адміністратора: Валерія Гросман
3. Суть скарги: Вітаю шановний ГА та ЗГА прошу вибачитись за свої слова які були сказані в сторону гравця, я на той момент був не в настрої також гравець мене вбив Я емоціїна людина яка не розуміє своїх дії я прошу щоб мене розбанили мене забанили за причини 5.9 5.10 5.11 5.17 я повністю розумію свою провину і то що я був в цій ситуації не правий прошу вибачитись за свої слова які були сказані в сторону гравця, це моє перше оскарження надіюсь що воно буде розглянуто в позитивну сторону. В переді іде новий рік і хотілося б провести гарно час я погоджуюсь з цим що я не правий і прошу розбан. Дякую за увагу))
4.Доказ видачі покарання (скриншот/Відео):
Снимок экрана (2).png

5. Дата покарання: 28.11.25

Рінат Ахмєтов

Енергійний!
Реєстрування
23 Тра 2024
Дописи
223
Реакції
100
Бали
88
Вітаю, шановний гравець!
Оскільки ви визнали свою провину, виношу вердикт:
блокування буде знято !
Більше не порушуйте. бо наступного разу Оскарження не підлягатиме !

Приємної гри на UKRAINE GTA!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі