Джоні Каряка
GG
- Реєстрування
- 5 Лип 2026
- Дописи
- 26
- Реакції
- 23
- Бали
- 12
1. Discord сервер(-и):07 04
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: alluqiqsax1
4. Суть звернення:
Я, Джоні Каряка, щиро каюся за порушення, які були з моєї сторони. Я визнаю свою провину та обіцяю, що надалі такого більше не повториться.
Я перебуваю в Discord Ukraine GTA вже близько 3 років і дуже ціную цю спільноту. Мені не хочеться втрачати можливість спілкуватися з іншими учасниками та бути частиною Discord-сервера.
Прошу Discord-модераторів поставитися до моєї ситуації з розумінням і, якщо можливо, дати мені шанс виправитися. Обіцяю надалі дотримуватися всіх правил Discord та більше не допускати подібних порушень.
Дякую за розгляд моєї заяви. Щиро сподіваюся на позитивне рішення.
5. Докази (скріншоти/відео): тиць
6. Дата видачі покарання: 15.08.2026
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: alluqiqsax1
4. Суть звернення:
Я, Джоні Каряка, щиро каюся за порушення, які були з моєї сторони. Я визнаю свою провину та обіцяю, що надалі такого більше не повториться.
Я перебуваю в Discord Ukraine GTA вже близько 3 років і дуже ціную цю спільноту. Мені не хочеться втрачати можливість спілкуватися з іншими учасниками та бути частиною Discord-сервера.
Прошу Discord-модераторів поставитися до моєї ситуації з розумінням і, якщо можливо, дати мені шанс виправитися. Обіцяю надалі дотримуватися всіх правил Discord та більше не допускати подібних порушень.
Дякую за розгляд моєї заяви. Щиро сподіваюся на позитивне рішення.
5. Докази (скріншоти/відео): тиць
6. Дата видачі покарання: 15.08.2026